OSANALE liberale pentru Nicolae Robu – tort cu imagini de la pasajul...

OSANALE liberale pentru Nicolae Robu – tort cu imagini de la pasajul Michelangelo şi Piaţa Libertăţii GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1903058101">

16_resize

Momente speciale astăzi la Centrul Regional de afaceri din Timişoara, unde a avut loc şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL. La eveniment au luat parte toţi membrii de bază ai partidului, ba chiar şi cei doi copreşedinţi de la nivel naţional, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. În sala de la parterul clădirii au răsunat laudele legate de modul în care a decurs până acum fuziunea la nivelul judeţului şi promisiunile de bine pentru români, odată ce puterea va fi preluată de PNL.

De departe, vedeta zilei a fost edilul şef Nicolae Robu, care astăzi împlineşte 60 de ani şi care a primit nu mai puţin de două torturi aniversare. Liberalii i-au cântat la mulţi ani în plină şedinţă, dar cireaşa de pe tort a venit de la deputatul Alin Popoviciu. După ce vreme de mai multe săptămâni deputatul PDL, Alin Popoviciu, şi liberalul Nicolae Robu s-au certat public jignindu-se din cauza unei chirii neachitate pentru un spaţiu de la Generala 30, spaţiu închiriat de soţia deputatului, astăzi cei doi au făcut pace public.

Alin Popoviciu a anunţat bucuros că a comandat un tort special pentru edilul şef. De pe opera de artă culinară nu au lipsit pozele cu momente importante din viaţa edilului şef, printre care subpasajul Michelagelo sau Piaţa Libertăţii renovată. Mai mult, Popoviciu a oferit presei şi detalii legate de produsul de patiserie, spunând că a fost făcut la comandă şi că este preparat cu mascarpone, mousse de ciocolată, fructe şi o cremă cu ingrediente secrete. Al doilea tort, l-a făcut pe edilu şef Nicolae Robu să exclame „normal, păi cum altfel”, la vederea like-ului de Facebook desenat pe produsul de patiserie. După alte câteva declaraţii războinice, liberalii au plecat spre conferinţa de presă. Edilul îşi va oferi un alt cadou în această seară când va inaugura pasajul Michelangelo.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.