PEX Summit, despre excelenţa operaţională şi perfecţionarea practicilor manageriale. Cum poţi afla...

PEX Summit, despre excelenţa operaţională şi perfecţionarea practicilor manageriale. Cum poţi afla de la cei mai buni despre cum să îţi creşti succesul

0
DISTRIBUIȚI

feat2

Process Excellence Summit (PEX Summit), organizat de Proactive Training şi Lean Quality Academy aduce în Timişoara, în perioada 9 – 13 iunie, practicieni seniori în domeniul excelenţei operaţionale şi perfecţionării practicilor manageriale. La seria de evenimente grupate sub umbrela PEX Summit şi-au anunţat participarea majoritatea companiilor multinaţionale cu reprezentanţă locală în domeniul producţiei si serviciilor, dar şi firme antreprenoriale de succes ce doresc să îşi perfecţioneze modelul de afacere învăţând de la cei mai buni.

Pe lângă traineri şi speakeri de top din Africa de Sud sau Germania, participanţii vor putea beneficia şi de experienţa practicienilor de top din companiile multinaţionale prezente şi în România, consultanţi, furnizori de servicii, soluţii tehnice, companii antreprenoriale din România, Ungaria, Serbia, Austria.

Pentru a învăţa metode care integrează excelenţa operaţională ca factor cheie pentru succes vor fi două zile de prezentări şi workshop-uri în perioada 9-10 iunie.


Conferinţa regională cu participare internaţională PEX SUMMIT urmăreşte să reunească pentru doua zile directori de excelenţă operaţională, manageri Lean, furnizori de servicii şi soluţii, specialişti în domeniul îmbunătăţirii proceselor şi speakeri /consultanţi de top locali şi internaţionali.

În perioada 11-13 iunie sunt programate două cursuri deschise – „Să învăţăm de la Toyota / Cele mai bune metode de îmbunătăţire a proceselor” cu Luke Nickola (Africa de Sud) şi „Global leadership challenges” cu Adrienne Rubatos (Germania). Fiecare din ei sunt consideraţi profesionişti de top ai domeniului lor, cu o experienţă de 30 de ani.

Înscrieri la tarifele cu discount EARLY BIRD si oferte pentru companii la contact@pexsummit.eu,  office@proactivecommunication.ro, telefon 0723342695.