Poveste de dragoste INTERZISĂ. O profesoară de franceză din Timiș se iubește...

Poveste de dragoste INTERZISĂ. O profesoară de franceză din Timiș se iubește cu un elev de 16 ani. Ce alegere trebuie să facă dascălul

0
DISTRIBUIȚI

poveste-dragoste-liceu-faget1

Iubire interzisă între o profesoară care predă la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget și un elev de-al ei de 16 ani. Cei doi și-au făcut publică relația de dragoste pe Facebook, astfel că întreaga școală a aflat de idila dintre ei. Dascălul predă limba franceză la liceul din Făget, iar elevul ei învață în clasa a X-a la profilul Matematică-Informatică. De pozele postate pe rețeaua de socializare în care apar cei doi îndrăgostiți a aflat și conducerea școlii, care spune că nu sunt firești și nu fac cinste numelui liceului.

„Promisiunea doamnei profesoare a fost că va înceta această relaţie, sperăm că se va ţine de cuvânt, altfel vom lua măsuri.


Se poate ajunge, depinde de cum reacţionează, se poate ajunge şi la sancţiuni grave. El este un elev slăbuţ, clasa este în general mediocră, greutăţi din partea lui nu am avut în ceea ce priveşte comportamentul. Nu ştiu dacă un elev, la 16 ani, are un discernământ extraordinar. Un profesor, chiar tânăr la 20 şi ceva de ani, ştie că relaţiile nu pot exista în această condiţie. Ca mamă, nu cred că există părinte care să fie de acord cu o asemenea relaţie”, a declarat pentru Cetăţeanul Delia Bulgar, director adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget.

Pe de altă parte, profesoara de limba franceză spune că a pus capăt relației. „Nu este deloc avansată relaţia, suntem prieteni şi mi-am dat seama în timp că nu este deloc bine să am o relaţie altfel decât profesională cu el. Nu ştiu unde s-a realizat schimbarea (dintre o relaţie profesor-elev într-una de dragoste, n.r.) dar am pus capăt. Nu este bine pentru statutul meu de profesoară această situaţie. Nu m-am gândit că o să am probleme”, a declarat Alexandra Minescu pentru sursa citată.

Conducerea școlii nu a luat nicio măsură disciplinară împotriva profesoarei care se iubește cu elevul său de 16 ani, în afară de avertizarea verbală. Totuși, reprezentanții unității de învățământ spun că, în cazul în care dascălul va continua relația cu minorul, riscă să-și piardă locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.