Prefectul județului Timiș, în inspecție la Gătaia. Ce măsuri au fost luate...

Prefectul județului Timiș, în inspecție la Gătaia. Ce măsuri au fost luate pentru prevenirea dezastrelor cauzate de inundații

0
DISTRIBUIȚI

prefectul eugen dogariu (4)

Autoritățile din Timiș se pregătesc din nou de inundații, de data aceasta cu un grad mai ridicat de optimism.


După ce anul trecut a stat sub semnul dezastrului pentru locuitorii din Gătaia, anul acesta lucrările de supraînălțare a digului din localitate au fost puse pe lista priorităților. Până acum au fost efectuate lucrări la ambele maluri din Gătaia ale râului Bârzava, astfel ca în cazul precipitațiilor abundente locuitorii să nu mai fie afectați.

Ieri, prefectul județului Timiș Eugen Dogariu, a anunțat că împreună cu Ervin Luci, directorul Administrației Bazinale de Apă Banat și cu șeful ISU Banat, Lucian Mihoc, vor merge la Gătaia, pentru a verifica dacă lucrarea efectuată este una de calitate astfel încât situația de anul trecut să nu se repete. „Direcția Regională de Ape Banat a făcut o serie de lucrări în zona Gătaia, Denta, Moravița, intervenții menite să ducă la o mai mare siguranță în ceea ce înseamnă inundațiile. Așa cum știm, anul trecut am avut inundații în acea zonă, iar acum lucrările de reabilitare sunt în mare parte finalizate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.