PRESSALERT LIVE împlinește un an de la prima emisie. Ce surprize vor...

PRESSALERT LIVE împlinește un an de la prima emisie. Ce surprize vor urma

0
DISTRIBUIȚI

eu cu base final emisiune

PRESSALERT.ro sărbătorește, astăzi, un an de când a trecut la nivelul următor și a lansat emisiunea PRESSALERT LIVE. Pe lângă obișnuitele investigații, comentarii și știri, din 6 mai 2014, timișorenii, și nu numai, urmăresc, de luni până joi, de la ora 20.00, emisiunea TV online în care se discută despre cele mai importante subiecte.

PRESSALERT LIVE reprezintă proiectul cel mai important de la deschiderea site-ului, în octombrie 2009. Nume importante au venit la PRESSALERT LIVE în primul an de emisie, în cele peste 150 de ediții, în studioul HDV, printre care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, sau fostul președinte al României, Traian Băsescu.


Vor urma surprize la fel de interesante, invitați care vă vor dezvălui teme importante pentru Timișoara și subiecte incendiare la fiecare emisie.

„A fost un an interesant, în care am învăţat non-stop, în care am avut ocazia să cunosc oameni cu adevărat fabuloşi. PRESSALERT LIVE este o provocare pentru întreaga echipă de la site, dar şi pentru prietenii şi partenerii noştri de la HDV Studio, care ne asigură suportul tehnic pentru ca proiectul să prindă viaţă. Cred că emisiunea este încă un pas în a fi mai aproape de cititorii noştri şi sper ca în anii ce vor veni să devină un reper. Vom continua să punem întrebări directe, chiar cu riscul de a-i deranja pe unii care se cred zeii zilei, pentru că lucrul cel mai important este ca toţi cei care ne urmăresc să afle adevărul”, spune Dragoș Boța, redactorul-șef al PRESSALERT.ro și moderatorul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Emisiunea poate fi urmărită live pe pressalert.ro, de luni până joi, iar dacă aveți întrebări pentru invitații din emisiune, puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT sau puteți trimite un e-mail pe adresa redactia@pressalert.ro. Puteţi să-i adresaţi întrebări lui Dragoş Boţa pentru ediţia de astăzi, în care se aniversează un an de PRESSALERT LIVE, şi veţi primi răspunsurile în direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.