Primarul Nicolae Robu, fără teamă. Ce spune despre ancheta DIICOT în privința...

Primarul Nicolae Robu, fără teamă. Ce spune despre ancheta DIICOT în privința firmei care reabilitează centrul istoric al Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

santier cetate romprest (1)

Ancheta DIICOT deschisă asupra firmei Romprest pentru evaziune fiscală şi spălare de bani nu îl sperie deloc pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Deși lucrările de reabilitare a centrului istoric, efectuate de firma Romprest, au stârnit ample discuții din cauza întârzierilor, edilul se arată optimist că proiectul va fi finalizat la timp.

Legat de ancheta DIICOT, primarul a spus că „nu am motive să îmi fac griji că acea anchetă va ajunge să se resfrângă negativ asupra obligaţiei achitării de sarcini faţă de primărie.


Nu cunosc nimic din problemele interne ale firmei Romprest. Nu mă pot pronunţa, nu ştiu cât de grave sunt acuzaţiile, deocamdată se face o anchetă. Avem un contract, iar Romprest trebuie să se achite de contract”.

Edilul a admis că nu există nicio garanţie că lucrările vor continua, dar a spus că situaţia aceasta este una des întâlnită și că nici în cazul firmelor fără probleme nu se pot oferi garanții. Mai mult, Robu nu se teme în legătură cu niciun proiect cu bani europeni și spune că „părerea mea este că avem toate condiţiile că ducem la bun sfârşit toate aceste trei proiecte de la Loga, Calderon, Lenau în termen ultil, ca să nu pierdem niciun ban. Incidentele de parcurs nu fac bine ca imagine şi împietează un pic negativ asupra derulării proiectului, dar proiectele sunt pe făgaş şi pot fi finalizate în timp util”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.