Rectificare de buget la CJT. Pentru ce vor fi folosiţi cei cinci...

Rectificare de buget la CJT. Pentru ce vor fi folosiţi cei cinci milioane de lei veniţi de la guvern

1
DISTRIBUIȚI

cjt01_resize

Veşti bune pentru locuitorii judeţului Timiş. Vineri, aleşii judeţeni se vor reuni în cadrul unui plen extraordinar pentru a vota includerea în buget a sumei de 5.100.000 de lei, bani veniţi de la guvern şi care în mare parte vor merge către reabilitatea drumurilor din judeţ.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, liberalul Marian Vasile, ne-a explicat că „am primit un ordin al ministrului de Dezvoltare Regională și Administraţie Publică prin care judeţului Timiş i s-a repartizat suma 5.100.000 de lei pe aşa numitul PNDL- Plan Naţional de Dezvoltare Locală. Aceşti bani, împreună cu alte două milioane de lei economisite până în momentul de faţă din execuţia drumurilor judeţene, vor fi repartizați în mai multe direcții.


Pentru cultură, sport, investiții ale CJT și ale subordonatelor, culte și drumuri județene. Bineînțeles că cu această ocazie vom face și modificări legate de bugetul de funcționare, de exemplu, privind salariile. Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de plen de vineri, vor fi cinci proiecte de hotărâre axate pe acestă rectificare bugetară. Practic, prin această rectificare de buget vom lua în discuție și lista de obiective de investiție care sunt finanțate prin creditul contractat anul trecut de CJT”.

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, susţine că banii contractaţi prin credit, în mare parte pentru realizarea de drumuri în judeţ, vor fi utilizaţi conform planului iniţial. Mai exact, Bojin a detaliat că „noi avem la credit finanţate 50 de milioane. Lucrările sunt 140 de milioane, deci punem şi de la noi bani. De la guvern noi nu am primit decât acei 5.100.000, bani pe care îi vom folosi pentru drumul Ohaba – Forgaci. Acesta se va închide cu banii de la guvern şi cu bani de la noi mai avem 15 drumuri în lucru. Sperăm să ne vină şi alţi bani de la guvern”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.