Rotarienii își dau întâlnire la Timișoara pentru a discuta despre cum poate...

Rotarienii își dau întâlnire la Timișoara pentru a discuta despre cum poate fi dezvoltată comunitatea în care trăim. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

rotary

70 de membri ai celor patru cluburi Rotary din oraș își dau întâlnire la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână, pentru a participa la o nouă ediție a evenimentului anual „Forumul Vocațional Regional Rotary”. Tematica din acest an a evenimentului o reprezintă nevoia de a crea viziuni colective asupra dezvoltării comunității în care trăim.

Forumul Vocațional Regional a devenit o platformă de dezbatere a celor mai actuale și importante tendințe de evoluție ale lumii în care trăim.


„Vrem să creăm o platformă de dezbatere în care ne întâlnim și discutăm despre cele mai noi și creative idei ale momentului. Dorim să devenim modele pentru oameni, pentru că de noi depinde ce se va întâmpla în comunitatea în care trăim, să o facem mai frumoasă. Cred că acest forum este important pentru întreaga Timișoară, mai ales că aceste parteneriate publice-private sunt tot mai necesare pentru că statul nu are forța financiară să susțină toate proiectele”, a explicat, astăzi, avocatul Luminița Țundrea, unul dintre organizatorii Forumului Vocațional Regional.
Evenimentul are loc în perioada 9-10 mai, iar cele cinci secțiuni ale forumului sunt: Inovație, Inteligență, Integritate, Interculturalitate și Inspirație, care au fost concepute astfel încât să acopere toate domeniile vieții sociale. În cadrul forumului vor fi prezente personalități ale vieții publice din zona de vest a țării, oameni de afaceri, medici, artiști, reprezentanți ai mediului universitar și ai administrației locale. În cadrul forumului va avea loc și un alt eveniment important pentru viața rotariană, și anume înființarea noului club Rotary Cosmopolitan, în data de 9 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.