SCANDALOS Primarul Nicolae Robu le interzice protestatarilor împotriva tăierilor de copaci să...

SCANDALOS Primarul Nicolae Robu le interzice protestatarilor împotriva tăierilor de copaci să manifesteze în Piața Victoriei, dar închide ochii la acțiunile politice. Ce motive aiuriste a invocat

0
DISTRIBUIȚI

robu pom (17)

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi-a exprimat, la finele săptămânii, îngrijorarea faţă de tăierile masive ale pădurilor din România. Acesta a spus că speră ca toţi cei care taie copaci să fie pedepsiţi şi nu premiaţi că au crescut suprafaţa arabilă a ţării. Întrebat de ce nu a autorizat protestatarii care au dorit să iasă în Piaţa Victoriei, pentru a scanda împotriva tăierilor ilegale de copaci, Robu a spus că „eu sunt un tip corect, echidistant, nu dau aprobare nici pentru PNL să facă acţiuni în Piaţa Victoriei într-un weekend când sunt acţiuni fie ale primăriei, fie ale cetăţenilor.


Nu este normal ca un astfel de protest să se desfăşoare în faţa Palatului Administrativ unde funcţionează şi instituţia care reprezintă guvernul în teritoriu? Eu cred că mesajul acesta este adresat guvernului. De ce trebuie să se comunice acest mesaj din Piaţa Victoriei unde trecătorii ar trebui să se bucure de petrecerea timpului liber?”, a spus edilul.

Primarul spune că protestele pot fi oricâte la număr, dar că el nu va autoriza pe nimeni în afară de revoluţionari să îşi spună doleanţele în Piaţa Victoriei, deși nu era la fel de deranjat când membrii PNL scandau împotriva guvernului sau pentru candidatul la prezidențiale Klaus Iohannis. „Mă raliez oricărei acţiuni de protejare a pădurilor din Româniai, dar trebuie să înţelegem nişte lucruri, că nu suntem chiar în anarhie unde fiecare poate să meargă să protesteze unde vrea. Eu îi îndemn pe aceşti protestatari indiferent de orice aspect să respecte legea. (…) E normal să vedem Jandarmeria în Piaţa Victoriei în loc să vedem copii cu baloane în mână”, a conchis edilul şef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.