Scene de RĂZBOI în Mexic: cel puțin 39 de morți în confruntări...

Scene de RĂZBOI în Mexic: cel puțin 39 de morți în confruntări între polițiști și indivizi înarmați

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2027652339">

mexic politie

Cel puțin 37 de indivizi înarmați și doi polițiști federali au fost uciși vineri în confruntări în vestul Mexicului, a indicat un purtător de cuvânt al guvernului, informează sâmbătă AFP, citată de Agerpres.

„Bilanțul provizoriu este de 37 de civili înarmați și doi polițiști federali morți” în confruntările care au avut loc în orașul Tanhuato, situat la o distanță de circa 500 km de Ciudad de Mexico, a indicat sursa sub acoperirea anonimatului.

Orașul Tanhuato, care are circa 15.000 de locuitori, se învecinează cu Yurecuaro, din statul Michoacan, unde candidatul stângii la alegerile municipale, fost șef al unei miliții mexicane de autoapărare, a fost asasinat săptămâna trecută în cursul unei reuniuni electorale.

Tanhuato se află și în apropiere de statul Jalisco, unde guvernul a desfășurat săptămânile trecute un important dispozitiv pentru a lupta împotriva cartelului de narcotraficanți Jalisco Nueva Generacion, care și-a înmulțit atacurile spectaculoase împotriva autorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.