Studenții au ales CEI MAI TARI profesori din țară. Care sunt cei...

Studenții au ales CEI MAI TARI profesori din țară. Care sunt cei mai iubiți dascăli din universitățile timișorene

0
DISTRIBUIȚI

11168062_907538175980303_7251529913672065466_n

Cei mai apreciați dascăli din universitățile din România au fost aleși de către studenți la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână, în cadul unei noi ediții a evenimentului Gala Profesorului Bologna. Proiectul este derulat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și își propune să recunoască meritele profesorilor care s-au remarcat prin metodele lor de predare/învățare adaptate la nevile și interesele studentului din ziua de azi.

Astfel, în cadrul galei care a avut loc la Teatrul Național din Timișoara au fost distinși aproape 100 de profesori.


Universitatea de Vest din Timișoara a fost instituția cu cei mai mulți dascăli premiați în cadrul evenimentului, și anume 12. De asemenea, studenții au ales și un profesor de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului și șase de la Universitatea Politehnica din Timișoara.

Potrivit reprezentanților ANOSR, studenții au ales acele cadre didactice care s-au adaptat la provocările implementării unui învățământ centrat pe student și care, prin relația pe care au construit-o cu studenții, au reușit să devină modele pentru generații întregi de tineri și să îi inspire în traseul lor profesional. Distincția vine exclusiv din partea studenților, care sunt cei mai în măsură să analizeze și să judece prestația profesorilor la fiecare oră de curs, au transmis organizatorii.

Iată care sunt dascălii din universitățile timișorene premiați în cadrul Galei Profesorului Bologna din acest an:

Universitatea de Vest din Timișoara: Adriana Babeţi, Ovidiu-Constantin Bunget, Cristian Clipa, Iuliana Costea, Gabriela Glăvan, Adriana Isvoran, Petru Jebelean, Irina Macsinga, Ana Muntean, Petru-Ovidiu Mura, Alexandru Roja și Ioana Viașu.

Universitatea Politehnica din Timișoara: Atilla Simo, Constantin Bărbulescu, Liviu Cădariu-Brăiloiu, Horia Ciocârlie, Marius Minea și Marian Mocan.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului: Monica Butnariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.