Studenții timișoreni, încurajați să sesizeze cazuri de corupție, sub anonimat. Ce trebuie...

Studenții timișoreni, încurajați să sesizeze cazuri de corupție, sub anonimat. Ce trebuie să facă pentru a reclama abuzuri și nereguli în universități

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Profesorii care cer șpagă studenților pentru a promova examenele sau pentru a obține note mai bune, și nu numai, pot fi, de acum încolo, mult mai ușor reclamați.


Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara vine în sprijinul tinerilor care nu îndrăznesc să sesizeze astfel de nereguli. Astfel, OSUT a pregătit un formular anonim unde studenții pot sesiza eventualele fapte de corupție pe care le semnalează în universitățile în care învață.

„Studentul are dreptul de a sesiza abuzuri şi nereguli şi de a cere verificarea şi evaluarea acestor sesizări de către organisme specializate prevăzute de legislaţia în vigoare, precum şi dreptul privind protecţia personalului din autorităţile publice, instituţiile publice şi din alte unităţi care semnalează încălcări ale legii. În acest sens, pentru a ajuta la exercitarea acestui drept, am pregătit un formular anonim unde puteți sesiza astfel de fapte”, anunță reprezentanții OSUT. Studenții pot sesiza cazuri de corupție AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.