Sunete acid jazz şi latino, într-un recital de excepţie cu germanii de...

Sunete acid jazz şi latino, într-un recital de excepţie cu germanii de la Mo Horizons, în a doua zi de Joie De Vivre

0
DISTRIBUIȚI

mo horizonsVineri seara, în cea de-a doua zi a festivalului Joie De Vivre, care se desfăşoară La Căpiţe, spectatorii au avut parte de un line – up deosebit, punctul de atracţie al evenimentului fiind prestaţia germanilor de la Mo Horizons. Formaţia alcătuită din producătorii şi DJ-eii Ralf Droesemeyer şi Mark ”Foh” Wetzler, poate fi încadrată în zona acid jazz, chillout, downtempo şi lounge. Muzicienii din Hanovra (Germania) şi-au creat un nume aparte graţie includerii unor piese de-ale lor pe diverse compilaţii, printre care se numără şi celebrele serii din Buddha Bar. Primul lor album a apărut în 1999, sub titlul de „Come touch the sun”, acesta fiind urmat mai apoi de „Remember Tomorrow”, „…And The New Bohemian Freedo”, „Some More Horizons” şi „Sunshine Today”.


Influenţele care se fac simţite pe deplin în cadrul evenimentelor susţinute de ei se situează în zona nu-jazz, soul, afro, latin, funk, downbeat, dub, triphop şi bigbeat.

Prestaţia lor live, la Timişoara, alături de o solistă a fost primită cu braţele deschise de spectatorii care au ales să petreacă o seară în compania sunetelor interesante. Germanii de la Mo’ Horizons au mai fost prezenţi în Timişoara cu patru ani în urmă. Un alt nume de legendă a făcut furori la faţa locului, A guy called Gerald. Pe numele său adevărat Gerald Rydel Simpson, DJ-ul  este faimos pentru activitatea sa din cadrul scenei acid house din Manchester de la sfârşitul anilor 80 şi pentru piesa Voodoo Ray. Printre artiştii care au urcat pe scena festivalului ieri s-a numărat şi americanul Nickodemus, care a editat până acum albumele Endangered Species, Sun People şi Moon People şi este cunoscut şi pentru remixurile sale la artişti ca Bob Marley, Nina Simone, Billy Holiday, Thievery Corporation, Mr Scruff, Quantic, The Pimps of Joytime, Balkan Beat Box sau Natasha Atlas. Sâmbătă, 30 mai, în ultima zi de Joie De Vivre la faţa locului vor fi prezenţi K-Lu & Sauce (România), Mop Mop ft Anthony Joseph (Italia/Marea Britanie), Poldoore (Belgia), Tonbe şi Llorca/Art of Tones (Franţa). Biletele pentru o zi costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.