Un palat construit de clanul Cârpaci în Timișoara, scos la vânzare. Care...

Un palat construit de clanul Cârpaci în Timișoara, scos la vânzare. Care este motivul și ce preț cere proprietarul

3
DISTRIBUIȚI

palat tiganesc de vanzare

Daca ați visat vreodată să trăiți într-un palat si nu sunteți prea pretențiosi când e vorba de stil… atunci aveți acum posibilitatea să achizitionați unul în Timișoara. Un membru al clanului Cârpaci încearcă să vândă nu unul, ci două palate. De ce vrea sa scape de ele? Pentru ca are nevoie sa fonduri ca sa se mute în… America. Dupa ce trăit jumătate de viață în Franța ar vrea acum o schimbare de decor si si-a facut planuri sa se retraga peste ocean. Astfel, ca sa stranga bani isi scoate la vanzare o parte din venituri, mai exact pe strada Ștefan Octavian Iosif nr. 38 – 40 din Timișoara.


Interesatii au de ales intre a suna la un numar romanesc sau francez, ambele afisate pe un banner de pe cladire. „Unul din palate are 40 de camere, celălalt numai șapte, plus două băi, două cămări, două bucătării. Casa mica e mobilata”, spune bărbatul care a răspuns la telefonul cu prefix francez. Pentru ambele imobile pețul este 700.000 de euro „negociabil”. Ristea Samir, vânzătorul imobilelor, se ascunde sub două pseudonime: ba e Daniel, ba e Nicu. Dacă sunteți dispuși și interesați, vânzătorul se întoarce în week-end „acasă” și e pregătit să prezinte palatele.

IMG_0397În 2002 a fost demolat primul palat de rromi construit ilegal în Timișoara, exact pe locul unde se afla acum aceste construcții. Ulterior, deși Primăria și Consilul Local sunt proprietari înscriși în Cartea Funciară, rromii din clanul Cârpaci au continuat să construiască și acum vor să vândă. Complicată nu e doar situația terenurilor (pe care Samir promite să o explice prin intermediul notarului), ci și a proprietății clădirii, la Cartea Funciara figurând ca proprietar Consiliul Local Timișoara și un anume Moroșan Pera, cu sarcini de ipotecă în favoarea lui Ristea Samir (pentru cladirea de la nr. 40) si cu proprietar unic Primăria Timișoara pentru cealaltă clădire.

3 COMENTARII

  1. Un tigan destept !! Ori a inteles ori a fost informat ca domnia tiganilor in Timisoara se apropie de sfarsit si ca in curand toti tiganii vor pierde toate palatele impreuna cu libertatea , atunci cand le vine randul la DNA!!! In curand isi vor dori sa fi vandut totul si sa fi trecut oceanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.