Vești bune pentru timișoreni: Titu Bojin face DEZINSECŢIE în locul lui „Lae”....

Vești bune pentru timișoreni: Titu Bojin face DEZINSECŢIE în locul lui „Lae”. Cum va contribui Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Antitantari-SITE

Primăria Timișoara a găsit soluţia pentru efectuarea deratizării şi a dezinsecției, în ciuda problemelor apărute la licitaţie şi din cauza cărora municipalitatea nu a putut semna un contract. Astăzi în plenul Consiliului Județean Timiș, aleșii au discutat cu privire la efecutarea dezinsecției de către CJT în tot judeţul, operațiune în care insitituția ar urma să contribuie cu circa 10 sau 20% din valoarea intervențiilor din fiecare localitate.

Pe ordinea de zi a fost introdus un proiect de hotărâre apărut pe ultima sută de metri și care prevede ca CJT să execute lucrări de dezisecție și deratizare. Consilierul judeţean al PNL Timiş, Marian Vasile, a solicitat introducerea unui articol în care să se specifice că CJT va participa financiar la dezinsecţia efectuată la nivelul primăriilor din judeţ.


Mai mult, acesta a mai spus şi că este necesară stabilirea exactă a contribuției consiliului județean şi că este nevoie ca modalitatea de plată să fie reglementată pentru ca CJT să îşi poată recupera banii de la primăriile din judeţ. Șeful CJT, Titu Bojin, a declarat că „în mod normal la cinci zile după ce această hotărâre va fi adoptată se poate discuta de achiziţia soluţiilor în aşa fel încât să fim pregătiţi. După părerea mea în două sau trei săptămâni, în cel mai rău caz după 15 iunie, putem dsicuta dacă este necesar să facem acest lucru în regim de urgenţă sau dacă vom face acest lucru în funcţie de solicitările pe care le au pimăriile din judeţ”.

Bojin a explicat că CJT va semna contractul cu o firmă care se va ocupa de dezisecţia întregului județ. Cât despre Primăria Timișoara, președintele consiliului județean a anunţat că Nicolae Robu şi-a exprimat intenţia de a da bani pentru ca dezinsecţia să fie făcută, după ce municipalitatea nu a putut lega un contract din cauza problemelor apărute la licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.