Vrei să-ți redecorezi locuința? Vino la expoziția „Universul casei tale”, la Timișoara....

Vrei să-ți redecorezi locuința? Vino la expoziția „Universul casei tale”, la Timișoara. Cum poți afla secrete despre scăderea cheltuielilor de întreținere

0
DISTRIBUIȚI

amenajari interioare

Locuitorii din județul Timiș care vor să-și redecoreze locuința, dar sunt în pană de idei sau nu știu care sunt cele mai bune produse pe care să le aleagă, sunt așteptați la o nouă ediție a expoziției „Universul casei tale”. Evenimentul are loc în perioada 7 – 10 mai, la Centrul Regional de Afaceri, expoziția fiind specializată în construcții, amenajări interioare și exterioare, mobilier, instalații și energie.

40 de producători, în marea lor majoritate reprezentanțe ale unor companii internaționale din România, dar și din străinătate, îi vor întâmpina pe cei care trec pragul expoziției cu o gamă largă de produse, sisteme și tehnologii de avangardă în ceea ce privește construcția, amenajarea și mobilarea spațiilor interioare și exterioare.

Astfel, în cadrul celei de-a patra ediții a expoziției „Universul casei tale” vor putea fi admirate și achiziționate bucătării, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, uși de interior, accesorii și decorațiuni.


De asemenea, expoziția va deveni și locul unde firmele vor face demonstrații practice și vor oferi consiliere și proiectare la fața locului. De asemenea, în cadrul evenimentului, arhitecți, designeri, proiectanți și finanțiști vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziționarea, construcția și mobilarea spațiului de locuit sau de muncă.

„Firmele participante vin cu cele mai de succes produse pe care le au. Avem și o firmă producătoare de sisteme de iluminat care a făcut senzație la expoziția de la Milano”, spune Florica Chiriță, director general al CCIAT. Vineri, 8 mai, timișorenii interesați pot participa la mai multe prezentări, printre care și una despre „Casa pasivă – casa cu consum energie aproape zero”. Expoziția poate fi vizitată în intervalul orar 11.00 – 19.00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.