Weekend plin pentru jandarmii bănățeni. Ce evenimente îi scot în număr mare...

Weekend plin pentru jandarmii bănățeni. Ce evenimente îi scot în număr mare pe străzi

0
DISTRIBUIȚI

Foto BI 61Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara va avea un program încărcat în acest sfârșit de săptămână. Practic întregul efectiv de jandarmi timişoreni va fi scos din unitate.

În perioada 29 mai — 1 iunie 2015, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara va asigura ordinea şi siguranţa publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural – artistice din 21 de localităţi din zona de vest a României.


„Astfel, în baza solicitărilor Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Caraş–Severin, Hunedoara şi Timiş, jandarmii timişoreni se vor deplasa în localităţile în care se va desfăşura sărbătoarea satului, ruga bănăţeană, specifică Sărbătorii Rusaliilor. În judeţul Timiş, aceştia vor asigura climatul de ordine şi siguranţă publică în localităţile Săcălaz, Ghiroda, Moşniţa Veche, Partoş, Recaş, Dumbrăviţa, Pişchia, Giera, iar în judeţul Caraş-Severin, în două cartiere ale municipiului Reşiţa, precum şi în Bocşa Montană. Tot în acest week-end, sâmbătă şi duminică, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara se vor preocupa de asigurarea ordinii publice la prima ediţie a „Get EXITed Revolution Festival”, manifestare de amploare care se va desfăşura în incinta Muzeului Satului Bănăţean din Timişoara. Organizatorii acestui eveniment, Primăria municipiului Timişoara şi Asociaţia TIM Festival and Multimedia Event Production, preconizează participarea unui număr aproximativ 7.000 de spectatori zilnic”, au transmis jandarmii prin intermediul Compartimentului de Informare Relaţii publice şi cu publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.