Zâmbește România. Campania „Rabla pentru periuța ta” ajunge și la Timișoara. Cum...

Zâmbește România. Campania „Rabla pentru periuța ta” ajunge și la Timișoara. Cum puteți beneficia de consultații stomatologice gratuite

0
DISTRIBUIȚI

spalat_dinti_24532800

Ia-ți adio de la periuța ta de dinți uzată! A treia ediție a programului „Rabla pentru periuța ta” ajunge și la Timișoara, la începutul lunii iunie. Astfel, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 10.00, în parcarea Iulius Mall va fi instalat un cort „Rabla”, în care vor fi oferite timișorenilor periuțe de dinți noi în schimbul celor vechi și cupoane de reducere pentru trei paste de dinți.


De asemenea, timișorenii vor primi informații utile privind sănătatea orală și îngrijirea corectă a danturii.

Programul „Rabla pentru periuța ta” are loc în cadrul campaniei naționale „Zâmbește România”, ce promovează importanța sănătății orale și încurajează prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale. De asemenea, în cadrul campaniei, locuitorii din județul Timiș pot beneficia de o consultație stomatologică gratuită și chiar de un detartraj.

Medicii stomatologi le recomandă românilor să se spele pe dinți de două, trei ori pe zi, să meargă la control în mod regulat și să adopte o dietă sănătoasă și echilibrată. Ultimele statistici arată că un român își schimbă periuța de dinți o dată la un an și jumătate și nu la trei luni, așa cum recomandă medicii dentiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.