Accident grav în Timiș: un tânăr a fost găsit mort, strivit de...

Accident grav în Timiș: un tânăr a fost găsit mort, strivit de un tractor. Ce au constatat polițiștii

2
DISTRIBUIȚI

tractor rasturnat lugojonline

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost găsit fără suflare în această dimineață, la marginea unui drum, trupul neînsuflețit fiind prins sub un tractor răsturnat.

Conform lugojinfo.ro, tractoristul originar din județul Iași, care lucra pentru o fermă ar fi plecat la muncă cu utilajul încă de sâmbătă seara.


Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Sinersig, iar echipajele de urgență chemate nu au mai avut ce să facă pentru victimă.

„Este vorba de un accident petrecut pe un drum care nu este public. S-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Tractoristul nu deținea permis de conducere”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, pentru sursa citată. Polițiștii au deschis o anchetă pentur a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Foto: lugojonline.ro

2 COMENTARII

  1. pobabil dosarul penal pentru ucidere din culpa s-a intocmit pe seria de sasiu a tractorului..politaii care se sinucid unul dupa altul, aka ieri la constanta miine la timisoara atitia pot. Deja suntem satui de politzai care au de-a face cu grupuri mafiote gen dj maimuta sau manzotti..Probabil si politzaiul care a murdarit cu bulion peretele alaltaieri folosind pistolul din dotare a fost pe la vila lui manzu, asa ca a zis…mai bine un 7.62 decit ancheta….ca e prea mare coincidenta, nu d-alta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.