Adrienne Rubatos despre Global Leadership – în cursul open după evenimentul internaţional...

Adrienne Rubatos despre Global Leadership – în cursul open după evenimentul internaţional Process Excellence Summit

0
DISTRIBUIȚI

RUBATOS_PIC_SPEAKER

Adrienne Rubatos va fi keynote speaker la Process Excellence Summit – evenimentul dedicat leaderilor în schimbare organizaţională şi îmbunătăţirea proceselor – şi va contribui, alături de ceilalţi speakeri şi traineri , internaţionali şi locali, ca pentru aproape o săptămână, Timişoara să se poată numi, pe bună dreptate, „capitala excelenţei operaţionale”.

Leadership şi Management Intercultural este o materie nelipsită în şcolile de business şi în multinaţionalele de renume. Dezvoltarea competenţei interculturale şi altor abilităţi necesare pentru liderii din mediul de afaceri global de azi şi de mâine. Creşterea şi în România a personalităţilor puternice de Global Leader, capabili de a reprezenta echipele şi rezultatele lor spre lumea globală atât în interiorul organizaţiei, cât şi peste graniţele ei, întărind poziţia românească  într-un mod care permite utilizarea talentelor şi ideilor locale şi creează sinergii cu potenţialele internaţionale, pentru a ajunge la rezultate de vârf.

Un Leader Global este considerat un leader capabil să exceleze nu numai în cadrul naţional de afaceri, ci şi în complexitatea multiplă a mediului de afaceri internaţional, aceasta însemnând printre altele a conduce potrivit indivizi din echipe multiculturale, a coopera flexibil cu parteneri din toată lumea, a adresa adecvat schimbările în organizaţie echilibrând interese locale şi centrale, şi mai ales a se conduce/gestiona pe el însăţi, toate acestea spre binele tuturor şi spre performanţa organizaţiei.

În cadrul Workshop-ului interactiv Global Leadership for the 21st Century, susţinut în perioada 12-13 iunie la Timisoara, Adrienne va aborda cu participanţii români şi străini teme ca: fundamentele businessul global, ce deosebeşte un Global Leader de alţi lideri, diferite forme de Power Gap şi efectele lor, orientare prin regiunile şi culturile lumii,  Style-Shifting pentru a trata diferite forme de ierarhie, loialitate, formalitate, motivare, rezolvarea cu succes de incidente critice interculturale.

De asemenea, workshop-ul va aborda prin coaching si comunicarea f2f şi virtuala, puncte în dilema high/low-context, factorii cheie de succes pentru echipele mixte.


Participanţii vor dobândi elementele necesare adaptării la leadership şi cooperare virtuală pentru a putea influenţa procesele de internaţionalizare, pornind de la reflectarea poziţiei şi exemplelor româneşti. Adrienne va folosi studii de caz internaţionale – best practice, oferind participanţilor strategii si sfaturi pentru un succes internaţional, arta “voicing”, trăsături de caracter utile în relaţiile interculturale.

Detaliile complete despre acest workshop şi condiţiile de participare la http://pexsummit.eu/curs-open-adrienne-rubatos/. Pentru companii se oferă pachete flexibile de participare.