Alfred Simonis, răsplătit pentru opoziţia la Robu. Ce funcţie a obţinut în...

Alfred Simonis, răsplătit pentru opoziţia la Robu. Ce funcţie a obţinut în interiorul PSD

1
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (3)

Consilierul local Alfred Simonis a fost răsplătit pentru modul în care îi ţine piept, de trei ani de zile, primarului Nicolae Robu în plenurile Consiliului Local Timişoara. PSD Timişoara a informat că şefii organizaţiei Municipale s-au întrunit luni după-amiază, liderii social-democraţi luând o serie de decizii politice şi organizatorice.


În urma discuţiilor, membrii Biroului Municipal au decis ca alesul local Alfred Simonis să fie liderul de grup al consilierilor municipali PSD.

„Poziţia de lider de grup presupune multă implicare şi o responsabilitate foarte mare. Eu am încredere că Alfred Simonis se va achita foarte bine de sarcini, el cunoscând deja foarte bine întregul sistem din Primăria Timişoara. Noi nu am avut o lungă perioadă lider de grup, dar de acum această stare de incertitudine a dispărut şi, aşa cum am mai spus, aştept o implicare mai puternică a consilierilor municipali în tot ceea ce înseamnă viaţa Timişoarei şi a timişorenilor”, a declarat Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

Vă reamintim că în urma multiplelor intervenţii prin care a contestat proiecte care au dorit să fie impuse de Robu pe ultima sută de metri, Simonis s-a ales cu porecla de Giguţă contra. Momentan Simonis este şi şef al TSD Timiş şi posibil candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiş.

1 COMENTARIU

  1. freddy, fa-l gata pe pletos!!
    Primarul asta a mentinut fosta structura a lui ciuhi pentru reteta de manarii cu patrimoniul orasului. Vezi ultima gaselnisa cu cladirea Incuboxx. Smecheire a la Ciuhandu, scenarista probabil Aura Junie. Oricum la cat de infatuati sunt comit multe greseli. Nu trebuie decat sa se doreasca curetenie in oras si se umple … penintenciarul cu … vechi tovarasi din PMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.