Aplicația prin care poți să-ți comanzi de mâncare, disponibilă și la Timișoara....

Aplicația prin care poți să-ți comanzi de mâncare, disponibilă și la Timișoara. Câte restaurante cuprinde

0
DISTRIBUIȚI

mancare

Timișorenii cheltuiesc, în medie, 40 de lei pentru comenzile zilnice de mâncare. Sandwich-urile, pizza, specialitățile din pui și preparatele orientale se regăsesc în topul preferințelor celor care comandă. hipMenu, prin care poți să-ți comanzi de mâncare, este acum disponibilă timișorenilor în noua versiune. Mai exact, timișorenii au de ales din meniul a 20 de restaurante atunci când comandă mâncare acasă sau la birou folosind telefonul mobil: Casa del Sole, Bio Fresh, Subway, My Chicken King, Dopo Poco, Pizza la Maria sau Wake up Pub.

„Expansiunea în Timișoara a venit ca o etapă naturală în procesul de extindere a business-ul hipMenu, mai ales prin prisma faptului că această piața este foarte asemănătoare cu cea din Cluj-Napoca, pe care noi am ajuns deja să o cunoaștem foarte bine.


De asemenea, alte considerente care au contribuit la luarea acestei decizii țin și de numărul tot mai mare al restaurantelor premium care apar în acestă zonă și de interesul ridicat pentru tehnologie și pentru gadget-uri pe care îl prezintă tinerii din vest”, a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats România.

„Obiectivul nostru este ca până la sfârșitul anului să avem listate toate restaurantele importante din Timișoara, astfel încât clienții de aici să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă și mai variantă de preparate și bucătării. De asemenea, ne dorim ca din ce în ce mai multe restaurante să poată beneficia de avantajele competitive pe care le oferă platforma noastră”, a mai spus Klausmeier.

Aplicația e disponibilă atât utilizatorilor de iOS cât și Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.