Aproape GRATIS: te plimbi 100 de kilometri cu scuterul și cheltuiești doar...

Aproape GRATIS: te plimbi 100 de kilometri cu scuterul și cheltuiești doar 50 de bani. Cum este posibil

8
DISTRIBUIȚI

scuter electric

100 de kilometri parcurși cu doar 0,5 lei. Nu este o glumă, ci un lucru cât se poate de real, demonstrat de trei arădeni, care au realizat un scuter de-a dreptul inovativ, prezentat la Salonul Internațional de Invenții și Inovații Timișoara. Vorbim despre „Scooterson”, scuterul inteligent pe care orice român și-ar dori să-l aibă. Acesta este unul electric, ce poate fi încărcat la o priză normală, ultraușor, cu control de viteză automatizat, care nu necesită manetă de accelerație.

Scuterul cântărește aproximativ 35 de kilograme și poate atinge o viteză maximă de 25 de kilometri pe oră. „Este un produs nou pe piață, un scuter ce are o autonomie de cel mult două ore. Scuterul este foarte ușor de manevrat, are o eficiență energetică mare și costuri operaționale foarte mici, de circa 0,5 lei per 100 km rulați, atât costă încărcarea bateriei.


Pe acest scuter poate fi pus un motor ca de mașină, deci poate fi mărită puterea motorului, dar asta implică deținerea unei permis de motociclist”, a explicat Flavius Bălaj, unul din cei trei arădeni care au realizat ineditul scuter electric.

Deocamdată, scuterul nu se găsește pe piață, ci se află la stadiul de prototip, fiind realizate două astfel de vehicule, unul alb și altul negru. „Sperăm ca în maxim două luni să-l lansăm la nivel de precomenzi, urmând să lansăm și seria. Ne gândim să vindem scuterul cu 3.500 de euro, plus taxe”, a mai precizat Flavius Bălaj.

„Scooterson” poate fi admirat de timișoreni la Casa Tineretului până mâine, unde are loc prima ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”. Intrarea la eveniment este liberă.

8 COMENTARII

  1. Pentru Romania…pretul este cam mult…Daca era intre 500-800 de euro cred ca…era ceva bun. Poate faceti si o varioanta mai ptr omul de rand.

    • problema este pretul acumulatorilor, o bicicleta electrica „china”costa peste 2000 de lei iar capacitatea acumulatorul si puterea motorului sint mici, mai mult ajuta utilizatorul la pedalare

  2. E extrem de scump la 3500 EUR. Un Renault Tweezy (un fel de combinatie de masina cu scuter) e 7000 de EUR insa in comparatie cu scuterul acesta mi se pare o masina ieftina.

    Concurenta voastra se numeste Tante Paula, un producator german de scutere care se vand cu sub 2000 EUR (varianta cea mai avansata) sau 800 EUR (varianta de baza).

  3. Felicitari!!!
    Este o invenție extraordinar de utilă dar prețul este foarte mare…..
    Încercați să promovați produsul pe piața românească, la prețuri românești
    Faceți un bine românilor…. Vă promit eu că o să vă îmbogățiți și o să fiți mândrii de voi când veți vedea străzile pline de scuterele voastre….

  4. Aproape 4000 de euro????
    Pai cu banii astia imi cumpar o Dacie ca tot sunt din Arges.
    Mai mult de 500 de euro nu as da pe un astfel de scuter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.