Artişti timişoreni pe scenele celebrului festival EXIT din Novi Sad. Vezi ce...

Artişti timişoreni pe scenele celebrului festival EXIT din Novi Sad. Vezi ce staruri internaţionale sunt vedetele din acest an VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

exitArtiştii timişoreni Methadone Skies, Din Brad şi DJ Elarith au fost invitaţi la ediţia din acest an a celebrului festival EXIT, manifestare care atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timişoara, care se va desfăşura în acest an în perioada 9 – 12 iulie, într-un spaţiu mirific, din Novi Sad. Alături de priveliştea minunată, EXIT-ul e renumit şi pentru line-up-ul deosebit de divers, iar cei care vor lua parte la evenimentele desfăşurate în fortăreaţa medievală Petrovaradin, vor avea parte de un festival de neuitat. După concertul de excepție susţinut la Revolution Festival, Methadone Skies vor urca pe scena Fusin a festivalului EXIT în prima zi a manifestării, în data de 9 iulie. DIN BRAD este un side-project Negru și Inia Dinia (ambii din Negură Bunget), un proiect legat de muzica tradițională românească. DIN BRAD duce piesele populare românești la Novi Sad, în ultima zi a festivalului, 12 iunie. Un alt reprezentant al Timişoarei la EXIT va fi DJ Elarith, parte din Freenetik Crew, care mixează stiluri ca neurofunk, deep, jump up drum&bass.


În ceea ce privește artiștii din România, lista este completată de încă un nume prezent la REVOLUTION FESTIVAL, venit din studiorile Pro FM și Dance FM, şi anume DJ Almud.

Printre numele  anunţate pentru ediţia din acest an a festivalului EXIT se numără John Newman, britanicul de 24 de ani care a cucerit topurile cu piese ca “Love Me Again”, “Losing Sleep”, “Cheating”, Out Of My Head”, “Not Giving In”, “Feel the Love” sau “Blame”. Alături de el, pe lista invitaţilor se numără Milky Chance, Goldie şi Breakage, Faithless, Martin Garrix, Hardwell, Motorhead, The Prodigy, Clean Bandit, Rudimental DJ, Tom Odell, Chris Liebing, Dubioza Kolektiv, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Gramatik, Klangkarusell, Kolsch, Pillowtalk, Roni Size Reprazent, Francesca Lombardo, Nuclear Assault, Octave One, Oliver Heldens, Sigma, Soul Clap, Simian Mobile Disco b2b Roman Flugel, Napalm Death, Odesza, Wilkinson şi mulţi alţii. Anul acesta, EXIT sărbătoreşte 15 ani de la înfiinţare, iar cea de-a doua ediţie a festivalului Sea Dance Festival (organizat tot de cei de la EXIT) se va desfăşura între 16 – 18 iulie pe plaja Jaz din Muntenegru. Biletele pentru Exit au preț promoțional până la data de 30 iunie. Abonamentul pentru cele 4 zile la Exit Festival costă 275 lei. Biletul care cuprinde cele peste zece zile Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) costă 330 lei și poate fi cumpărat de pe eventim.ro și  www.myticket.ro. De la 1 iulie, abonamentul pentru Exit Festival costă 310 lei, iar Exit Adventure costă 355 de lei. Pachetele care includ cazare și transport se găsesc la adresa www.exittrip.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.