Ce le-a dezvăluit Luke Nickola participanţilor la PEX Summit despre trendurile afacerilor...

Ce le-a dezvăluit Luke Nickola participanţilor la PEX Summit despre trendurile afacerilor la nivel global

0
DISTRIBUIȚI

pex summit 1

Prima ediţie a Process Excellence Summit , evenimentul dedicat leaderilor în schimbare organizaţională şi îmbunătăţirea proceselor, a început, astăzi, la Timişoara.


Cel care a deschis evenimentul a fost Luke Nickola, din Africa de Sud, care a împărtăşit din experienţa sa de peste 30 de ani în domeniul implementarii programelor de excelenţă operaţională, printre clienţii săi aflându-se Reckit Benckiser, SABMiller, Colgate-Palmolive, Pepsico, Dreher, Daimler şi multe altele.

Luke Nickola a vorbit despre trendurile globale şi schimbări, afirmând că ” mentalitățile și comportamentele trebuie reînnoite mereu”. Acesta a vorbit despre tendinţele de globalizare şi despre impactul noilor tehnologii asupra dezvoltării mondiale – de la printarea 3D la scară micro sau roboţi agili până la cipuri „neuromorfe” configurate ca şi creierul uman sau preveziuni meteo ultraprecise pentru a susţine producerea de energie regenerabilă. Acesta le-a spus managerilor prezenţi să fie atenţi la progresele tehnologice pentru că se vor confrunta cu concurenţi noi şi în plus trebuie să fie în permanenţă atenţi la costurile de producţie.

De asemenea, Nick Nickola le-a spus că este esenţial să-şi îndrepte privirile spre pieţele care sunt în plină dezvoltare pentru că ele sunt cele care vor face legea în următorii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.