DISTRIBUIȚI

Toth Csaba

Fornetti, cea mai mare şi totodată cea mai cunoscută franciză din România, respectiv a doua ca mărime din Europa, după McDonald’s, anunță ieșirea din insolvență. Anunțul a fost făcut luni dimineață de către Csaba Toth, directorul general al companiei aduse în România de timișoreanul Zoștan Panczel.

”Compania s-a străduit, în ultimii 3 ani, să mențină cei peste 400 de angajați și calitatea ridicată a produselor livrate zilnic pentru mai mult de 200.000 de consumatori, în România. În următoarele 8 săptămâni, administratorii judiciari vor propune închiderea procedurii de reorganizare, iar din momentul rămânerii definitive a sentinței judecătorului sindic compania își va continua activitatea fără supravegherea administratorilor judiciari. Anul 2015 arată un trend pozitiv, cu creștere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise și noi investiții în modernizarea magazinelor. Cifrele confirmă creșterea comunicată și la începutul acestui an. Doresc să mulțumesc personal dar și în numele companiei pe care o reprezint, consumatorilor și partenerilor, furnizorilor, creditorilor și administratorilor judiciari pentru sprijinul acordat și atitudinea pozitivă manifestată pe întreaga durată a acestei dificile perioade de reorganizare”, a declarat Csaba Toth, director general Fornetti România.

Din luna august a acestui an compania va introduce noi produse, pe lângă zecile existente, și va moderniza magazinele. Între timp, de pe pagina web a companie, unde înainte de declanșarea insolvenței se putea citi rețetarul detaliat al prăjiturilor, listele ingredientelor au dispărut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.