Doi studenţi tunisieni, declaraţi indezirabili în România. Aceştia sunt suspectaţi că încercau...

Doi studenţi tunisieni, declaraţi indezirabili în România. Aceştia sunt suspectaţi că încercau să racoleze combatanţi pentru gruparea Stat Islamic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1410958256">

statul islamic isis

Doi studenţi tunisieni au fost declaraţi indezirabili de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, după ce SRI a stabilit că aceştia încearcă să racoleze, în România, combatanţi pentru gruparea islamistă Stat Islamic, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (PCAB) au solicitat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, la propunerea SRI, să declare indezirabili pe teritoriul ţării noastre doi cetăţeni tunisieni, Elias Jabeur şi Wassim Gharsellaoui, pentru o perioadă de zece ani, pe motiv că aceştia ar fi pus în pericol siguranţa naţională.

„Curtea de Apel Bucureşti, la data de 10 iunie 2015, a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi a declarat ca indezirabile respectivele persoane de origine tunisiană, pe o perioadă de zece ani, pentru raţiuni de securitate naţională”, conform PCAB.

Cei doi tunisieni nu au atacat hotărârea magistraţilor şi au părăsit deja România, sub supravegherea poliţiştilor Inspectoratului General pentru Imigrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.