Mihaela Borcea, audiată la DNA Timişoara. Vezi care este motivul şi ce...

Mihaela Borcea, audiată la DNA Timişoara. Vezi care este motivul şi ce a declarat

0
DISTRIBUIȚI

 

DSC08952

Mihaela Borcea, fosta soție a celebrului „câine” Cristian Borcea şi prietena primarului din Zăbrani, Marian Toader, a fost, astăzi audiată de DNA Timişoara în dosarul fraudării fondurilor europene. Conform procurilor, primarul a fost de acord ca pe terenurile proprietate a comunei să fie înfiinţate plataţii de vie fără ca administraţia locală să aibă vreun câştig.


În schimb „prin două acte succesive, plantaţia de viţă de vie, înfiinţată în prima campanie, pe suprafaţa de 50 ha, a ajuns în exploatarea SC VinMar Prod&Distribution SRL, societate controlată de inculpat prin intermediul numitei Borcea Mihaela”. Anchetatorii au stabilit că „referitor la administratorul SC Vest Oil Company SRL şi SC Vin Mar Prod&Distribution SRL, martorul Mercea Florin Axentie, acesta arată că a ocupat această funcţie la solicitarea expresă a inculpatului Toader Marian, nu a desfăşurat nicio activitate în această calitate şi nu cunoaşte nimic cu privire la operaţiunile comerciale desfăşurate de cele două societăţi comerciale (rolul său fiind doar de persoană interpusă, pentru inculpatul Toader Marian, dată fiind calitatea acestuia de primar al com. Zăbrani, cu care cele două societăţi comerciale erau în raporturi comerciale)”.

După ce a fost audiată ca martor, Mihaela Borcea a încercat să evite întâlnirea cu presa, coborând în subsolul clădirii unde este sediul DNA Timişoara. „Sunt nevinovată. Nu am nicio legătură cu acest dosar. Am dat o declaraţie”, a susţinut aceasta înainte de a se urca în Mercedesul care a demarat în trombă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.