Muzică folk şi sesiune de autografe la lansarea cărţii „Nopţile amanţilor”. Când...

Muzică folk şi sesiune de autografe la lansarea cărţii „Nopţile amanţilor”. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

corinaozonDupă succesul fulminant al cărții „Zilele amanților”, de Corina Ozon, care a rupt bariere de mentalități și limbaj și se află încă de la apariție în topul vânzărilor, acum vine continuarea: „Nopțile amanților”, o carte ce promite încă din titlu să fie mai fierbinte și trepidantă decât prima.

Continuarea bestseller-ului „Zilele amanților” a fost așteptată cu sufletul la gură de cititori, devenind un must-read pe reţelele de socializare şi un fenomen literar. „Nopțile amanților” calcă pe urmele vânzărilor record, primul stoc din libraria Cărtureşti fiind epuizat în două zile de la apariţie.


Cărţile au strâns mulți fani, ceea ce a dus la crearea unui fanclub de sute de cititori din ţară şi străinatate.

Cele două romane ajung în Timişoara pe 4 iulie, de la ora 18.00, la o întâlnire cu publicul bănăţean, în Cafeneaua D’arc. Invitaţii evenimentului vor fi Tania Ţunaş şi Claudiu Arieşan, iar la faţa locului va avea loc şi un recital de folk cu Cristian Săftescu.  Amanţii vor fi puşi în scenă de: Alina Chelba, Bogdan Spiridon. În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de lecturi, discuţii  cu autoarea cărţilor, Corina Ozon, precum şi o sesiune de autografe.  Evenimentul este nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

„Amanții Corinei Ozon, atât Zilele, cât și Nopțile lor, sunt deja mai mult decât simple cărți, sunt un fenomen: peste tot se vorbește despre ei, și simți imediat că trebuie să-i cunoști și tu. Și, dacă o faci, sigur nu regreți după: Corina te conduce cu un stil inconfundabil în lumea lui Mircea și Cati, unde vei râde, vei aștepta cu sufletul la gură următoarea aventură, vei pica pe gânduri, vei reflecta la propria ta poveste de dragoste. Cu o scriitură bine șlefuită, Corina Ozon din Nopțile amanților apasă și mai tare pedala față de romanul ei de debut. Se citește repede, e savuroasă, memorabilă și, inevitabil, te face să vrei mai mult!”, spune Cristina Nemerovschi.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.