O nouă tehnologie INOVATIVĂ a Alcatel-Lucent, care ajută utilizatorii de telefonie mobilă....

O nouă tehnologie INOVATIVĂ a Alcatel-Lucent, care ajută utilizatorii de telefonie mobilă. Cum funcționează

0
DISTRIBUIȚI

Alcatel-Lucent_Timisoara

Alcatel-Lucent lansează soluția care accelerează migrarea de la rețeaua clasică de telefonie la infrastructura all-IP. Este vorba de soluția PSTN Smart Transform, prin intermediul căreia costurile de migrare scad cu între 30 și 50%. Avantaje are și utilizatorul, care, în loc să mai aștepte 20 de minute de întrerupere a serviciilor de telefonie în timpul migrării, obține acest lucru practice, pe loc, în numai 20 de secunde.
Alcatel-Lucent (Euronext Paris și NYSE: ALU) a lansat, vineri, PSTN Smart Transform, o soluție care le permite operatorilor telecom să facă tranziția serviciilor de voce de la rețelele clasice de telefonie publică (PSTN) la o infrastructură ultra-broadband all-IP, mai eficientă din punct de vedere financiar.

”Utilizând PSTN Smart Transform, furnizorii de servicii pot beneficia de o tranziție mai rapidă și mai eficientă operațional, care crează mai multe oportunități pentru generarea de venituri. De fapt, atunci când tranziția de la rețeaua de telefonie tradițonală este atent planificată și se realizează simultan cu implementarea infrastructurii ultra-broadband, economiile de costuri operaționale implicite pot fi investite în alte direcții de dezvoltare a businessului sau pot fi utilizate pentru a sprijini în continuare transformarea rețelei”, spune Federico Guillén, President, Fixed Networks, Alcatel-Lucent.

”Operatorii de telecomunicații sunt expuși unui număr mare de provocări, deservind 700 milioane de oameni și companii în toată lumea prin intermediul unei infrastructuri clasice de telefonie.


O mare parte dintre acești operatori se bazează în continuare pe rețelele PSTN pentru veniturile mari pe care acestea le generează. Cu toate acestea, rețelele amintite prezintă costuri de operare și mentenanță tot mai ridicate pe fondul învechirii, a ineficienței energetice care duce la costuri ridicate cu certificările de mediu pentru clădiri și a reducerii numărului de tehnicieni specializați. Mai mult, rețelele de telefonie publică reprezintă cheltuieli suplimentare pentru operatorii care le gestionează în paralel cu rețelele de voce pe bază de IP. Mulți operatori iau în calcul migrarea de la rețelele PSTN la cele de tip all-IP, însă procesul este complex și poate duce la erodarea veniturilor, dacă clienții întâmpină probleme tehnice în procesul de tranziție. Soluția PSTN Smart Transform dezvoltată de Alcatel-Lucent include servicii de consultanță și design care permit dezvoltarea unui plan amplu de transformare a rețelelor PSTN, astfel încât operatorii să își poată securiza performanțele financiare generate de serviciile de voce, optimizând în același timp costurile, eliminând complexitatea rețelelor și riscurile la care acestea sunt expuse în prezent și crescând veniturile. Soluția oferă planuri de migrare la scară largă care pot fi adaptate pentru nevoile oricărui client folosind metodologii, procese și tool-uri patentate pentru a transfera utilizatorii de pe serviciile PSTN pe noile servicii de voce bazate pe IP”, transmit reprezentanții Alcatel.

Având la bază metodologii validate, procese și instrumente brevetate, PSTN Smart Transform poate oferi: costuri de migrare mai mici cu 30–50%, comparativ cu soluțiile tradiționale; timp mediu de întrerupere a serviciilor pentru utilizator în timpul migrării de 20 de secunde, comparativ cu o medie de 20 de minute înregistrată de alte servicii din piață; o rată de migrare de 99% fără incidente pentru utilizatorul final. nu în ultimul rând, lansarea de noi servicii este de două ori mai rapidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.