PNL Timiş, miting împotriva premierului Ponta. Ce mobilizare de forţe promit şi...

PNL Timiş, miting împotriva premierului Ponta. Ce mobilizare de forţe promit şi ce vor cere în stradă

0
DISTRIBUIȚI

dan popa (2)

Liberalii din Timiş se mobilizează, oficial, împotriva premierului Victor Ponta şi ies în stradă pentru a-i cere demisia de onoare. Conform estimării făcute de copreşedintele PNL Timiş Dan Popa la acţiunea care va avea lco în faţa Prefecturii Timuş vor particpia între 400 şi 600 de liberali.

„Noi, mâine, între 11.00 şi 14.00, am solicitat şi am obţinut aprobare de la primărie pentru o manifestare în faţa prefecturii, în timpul desfăşurării votului moţiunii de cenzură să pichetăm prefectura.


Estimăm că o să avem între 400 şi 600 de participanţi. Noi ne-am mobilizat să facem, ca şi în alte organizaţii din ţară, această manifestaţie”, a explicat Dan Popa, copreşedinte PNL Timiş. Acesta a mai explicat că PNL are nevoie de nu mai puţin de 92 de voturi pe lângă cele 183 deja asigurate pentru a trece moţiunea de cenzură care vizează protestul legat de faptul că actuala guvernare nu se îngrijeşte să îmbunătățească posibilitatea de a exercita dreptul la vot pentru românii de diaspora.

„Suntem realişti, ştim că este greu de realizat, sperăm să obţinem peste 180 de voturi. În acest moment, după părerea noastră, în guvernare este un haos. (…) Este vorba de un miting politic, o să vină întregul comitet judeţean al PNL Timiş, au fost anunţaţi primarii din judeţ, grosul îl va aduce organizaţia municipală Timişoara, dar şi organizaţiile periurbane. (…) Ne aşteptăm să vină şi timişoreni, neangajaţi politic, mai ales cei care doresc să protesteze împotriva actualei situaţii”, completat Popa. Moţiunea de cenzură depusă de PNL este intitulată „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.