Pofta judecătorului Tomuş: „Mie îmi trebuie o tipă foarte tânără pentru...

Pofta judecătorului Tomuş: „Mie îmi trebuie o tipă foarte tânără pentru că tot fete foarte tinere am avut”. Vezi ce pretenţii avea

11
DISTRIBUIȚI

nicolae aurelian tomus

Interceptările telefonice din dosarul DIICOT în care sunt anchetaţi membrii grupării conduse de Paul Mânzu, specializată în racolarea şi plasarea de minore, dar şi clienţii acestora au scos la iveală detalii importante despre modul în care gândeau şi acţionau cei monitorizaţi. Judecătorul Aurelian Tomuş  a fost surprins în timp ce discuta cu o femeie despre o „micuţă” pe care a pus ochii.


după ce i s-a confirmat că ţintei îi place de el, dar are „nevoie de acomodare”. „Eu vreau să fiu cu ea, da trebuie să fie cuminte, trebuie să… şi să pot să pun şi eu p… pe ea, să ştiu că-i a mea, înţelegi ce vreau să zic. Să ştiu că nu-i a altuia. (…)Dacă tot încerc să mă implic în ea…dacă mă implic într-o relaţie cu fata şi vrea un tip matur care să aibă grijă de ea, vezi să nu fugă toată ziua după interviu, după prostii, eu pot, da trebuie să fie conştientă ce e a mea. Ştii?(…) Adică trebuie să fie cu mine, să iasă cu mine, să se f.. cu mine. Ai zis că la corp îi bună de p… aşa, dezbrăcătă? (…) Nu se aude, bănuiesc. Nu se aude aşa  sau nu aude nimeni”.

După ce a fost asigurat că totul este în regulă, Tomuş a explicat că „eu tot fete tinere vreau”, după care a cerut detalii despre cea vizată, afirmând că „eu te-am ghicit. Tu eşti genul meu. Noi suntem mai maturi, mai perverşi”. Judecătorul a susţinut că există un mic incovenient „mie îmi trebuie o tipă foarte tânără pentru că tot fete foarte tinere am avut. Bine, singuru minus îi că o pus puţin pe ea că mie îmi plac extrem de slabe. Înţelegi?(…) De ce? Că mie nu-mi place să-mi bat joc. Adică bă, dacă fata ştiu că doreşte o relaţie, eu sunt cel mai finuţ. Că multe ştii cum îi. Ajung pe mâna cui nu trebuie, după aia îi şi ruşine să se uite la mă-sa..”

11 COMENTARII

  1. Domnul acesta mai este judecător?! Felicitări jurnaliștilor și organelor de anchetă! Mare lucru este sa nu te poată șantaja cineva cu ceva.

  2. Mosulica ala oribil avea pohta de fete tinere, militianul si digeiul il aprovizionau, oar domn’ judector o santaja apoi si era mare suparare daca fata cadea in timpul unui dans erotic, nu?
    SCARBA mi-e de javrele astea!

  3. La brutariee sa i-o traga tinereii, in grup, la sexopatul asta! Ce rusine pentru justitia romana sa aiba asa nebuni care hotarasc soarta altora! Cum a judecat animalul aceste actele de abuzuri sexuale ale femeilor, copiilor napastuiti si maltratati?? Examene psiho nu se fac??

  4. da astfel de judecatori isi permit sa judece,a fost judecator in procesul meu de custodie,s-a pronuntat in sala,i-a promis fiului meu,solemn,in prezenta mea(isistand si in sala ca l-a impresionat nemultumirea fiului meu fata de implicarea tatalui sau in relatia tata-fiu),i-a promis solemn ca va putea merge in excursii in afara tarii(tatal lui nefiind deacord sa-i dea acordul de iesire din tara),iar solutia scrisa a fost un soc!!!!!!!!pe surse am flat ca solutiile le scrie grefiera,se stia ca tomus,umbla prin cluburi,e prea ocupat cu fetitele ca sa-i mai pese de viitorul unui copil!!revoltator in ce lume traim!!!!pana la cazul meu a dat custodii exclusive pe banda rulanta!!!la mine,una a spus in sala ir grefiera a scris ce a inteles!!!mi-a dat dreptul de a face pasaport dar nu si dreptul de iesire din tara!!si ce sa fac cu pasaportul domnule tomus????sa-l inramez si sa ti-l fac cadou?????

  5. ce-are frate calitatea lui de judecator cu preferintele sexuale.
    e disgratios, admit, dar ce-au una cu alta ?
    vreau sa-l vad si eu pe ala care are bani, isi permite o relatie cu o femeie tanara dar nu … el alega batrana si grasa …
    hai sa nu fim ipocriti, ok ?

  6. se fac de mantuiala,nu se respecta nimic,domnisoara consiliera psihologica a fiului meu ,a incalcat toti termenii legali,totul a fost facut de mantuiala cand am vrut sa depun plangere avocatul meu mai ca m-a luat la misto,mi-am dat seama ca nu am nicio sansa,ca totul e platit de tatal fiului meu,finalul a fost cand am cerut cheltuieli de judecata si avocatul mi-a pus 5 lei cheltuieli de judecata nu 1.500 cat l-am platit sa vanda viitorul fiului meu!!!rusine sa le fie!!!!!cand ma gandesc cine a decis pt. viitorul fiului meu!!!!!!i-as pocni un pumn in fata si altul in cel mai snesibil punct!!!!!!e respectul pe care il merita astfel de personaje,avocata „adversarului”meu,tatal fiului meu,pe sala intre procese m-a intrebat unde l-am gasit pe cretinul asta si nesimtitii astia s-au aliat in favoarea lui,probabil si radeau de o mama disperata care dorea ceva bun pt. fiul ei,ma ingrozeste gandul la ce comentarii se puteau naste pe seama mamelor ce lupta pt. bunastarea psihica si materiala a coiilor lor,nemernicii!!!!

  7. Nu stiu cum sa numesc aceste fiinte!felicitari autoritatiilor insa pot spune cu certitudine ca domnul Lucian Torj este cunoscut in astfel de antecedente de cel putin 16 ani atunci cand a profitat de o prietena de-a mea el impreuna cu Manzu,Marcel Olteanu si altii!de ce a trebuit sa dureze 16 ani pana la acest moment?in declaratiile unei fete a fost denumit si Dorin Epure!el,de ce nu este anchetat in acest dosar???pentru ca este cine este in oras?faceti-va treburile oameni buni!pacat in ziua de azi cum sa mai crezi in oamenii care ar trebui sa te ajute,judecatori,politisti!patati onoarea tarii!meritati pedeapsa pe viata!

    • Beatrice esti in delir???pai prietena aia a ta de ce nu a depus plangere imediat dupa viol sau si-a dat seama ca-i viol dupa ce a numarat banii si nu erau cati isi propusese,pai si tipa din anumite imagini care spune ca Epure a violat-o de ce nu a mers in martie cand spune ca s-a consumat fapta sa depuna plangere,vine acum si face denunt ca a primit 800 lei dar e viol,pai mai fata da-i omului banii inapoi ca tu ai fi meritat 15 lei cu bilet de firobuz inclus la cum esti de interesanta,nu iasa banutul? este viol!!!…

  8. Eu m-as uita mai atent la art. 304 C.pen – divulgarea fara drept a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice. Intr-un alt articol, vad ca s-a mai dat numele unui avocat de succes si a unui medic. Mi se pare o executie in piata publica. Nici nu mai conteaza cum se va solutiona acest dosar, pentru ca deja acesti oameni au fost compromisi definitiv. Si nu fac parte din categoria ipocritilor, care ar fi cumparat vreodata astfel de servicii. Dar este lipsit de orice urma de decenta si bun-simt sa arunci cu ketchup in niste oameni inainte de a fi condamnati. De regula, interceptarile se „scurg” in presa atunci cand sunt facute ilegal. Sau a facut DIICOTul conferinta de presa si nu am auzit eu? domnule Bota, ai ceva de spus??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.