Primarul Nicolae Robu vrea să afle de pe Facebook dacă îl iubesc...

Primarul Nicolae Robu vrea să afle de pe Facebook dacă îl iubesc timișorenii. Cum limitează libertatea de exprimare

0
DISTRIBUIȚI

sondaj robu

După ce a fost criticat pentru modul în care a transformat ziua sa de naştere în sărbătoare locală, primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, face un nou sondaj pentru a vedea care este percepţia opiniei publice asupra sa. E important de menţionat că ultimul sondaj al edilului a avut ca obiect percepţia cetăţenilor asupra ziarelor şi a televiziunilor locale, iar rezultatele nu au fost nici acum publicate.


Imparţialitatea a fost evident anulată prin modul în care întrebările au fost formulate, edilul întrebând dacă site-urile sunt controlate de grupuri de interse, punând astfel obiectivitatea jurnaliştilor la îndoială.

Acum edilul şef vrea să ştie cum este privit de timişorenii care l-au ales şi nu numai. „L-ați votat în 2012 ca Primar pe Nicolae Robu?”, „Cum considerați prestația Primarului Nicolae Robu prin prisma realizărilor de până acum?”, „Ce părere aveți privind cinstea Primarului Nicolae Robu?”, „Ce părere aveți privind corectitudinea Primarului Nicolae Robu?”, „Câtă încredere aveți în Nicolae Robu?”, „Dacă duminică ar fi alegeri, ați vota cu Nicolae Robu?” sunt întrebările la care primarul aşteaptă răspuns.

Ceea ce este interesant este că edilul nu a oferit şi opţiuni precum „nu ştiu” sau „nu mă pronunţ”, limitând posibilităţile oamenilor la a răspunde cu da sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.