Regal de rock cu Burning Table şi Methadone Skies la Timişoara VIDEO

Regal de rock cu Burning Table şi Methadone Skies la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

methadoneskiesAmatorii de rock sunt aşteptaţi la o seară deosebită, în cadrul căreia în faţa spectatorilor vor evolua două dintre cele mai interessante formaţii de profil din oraşul nostru, Burning Table şi Methadone Skies, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 2 iulie La Căpiţe. Bogy Nagy, Zsolt Szabo, Victor Miclăuş, Saşi Vuşcan şi Levi Molnar, membrii trupei Burning Table şi-au început activitatea în luna noiembrie a anului 2011. Trupa propune un sound nou şi proaspăt cu o varietate de influenţe de la grunge, rock alternativ, psihedelic, post rock până la electronică şi experimental.

Evoluţia trupei a implicat mai multe perioade tumultuoase de căutare pentru o formulă completă, rezultatul fiind invitarea a unui nou membru, producătorul româno-canadian M Saşi Vuşcan (chitară, synts, programare).


Sunetul rezultat din colaborarea celor cinci muzicieni este energetic cu o bogată încărcătură emoţionala şi o texturare sonoră incitantă. Burning Table a concertat în România, Ungaria , Serbia, Austria şi pregăteşte albumul de debut. Primele trei piese ale trupei pot fi downloadate gratuit de pe pagina de internet www.burningtable.ro. Methadone Skies s-a înfiinţat în martie 2009, fiind un trio de prieteni ce începeau să descopere propria dragoste pentru muzică. La început, au încercat să se încadreze în anumite genuri şi abordări, luându-le ceva vreme până să-şi dea seama că trebuie să facă treabă fără a se limita la vreun stereotip muzical.Compoziţiile lor oscilează de la psychedelic şi progressive la doom, pop şi shoegaze, având în comun pura pasiune faţă de muzică. În 2012, trupa a lansat în formulă de quartet, Enter The Void, album ce a atras atenţia scenei europene underground, pentru ca în mai puţin de doi ani să împartă scena cu artişti ca Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low şi mulţi alţii. Anul acesta, trupa a lansat ,,Eclectic Electric”, album ce a dus mai departe experimentul sonic, având ca invitaţi pentru prima oară doi vocalişti: Davide Straccione vocea trupei italiene Zippo şi Edmond Karban fondatorul trupei Negură Bunget şi Dordeduh. Formaţia a susţinut un recital deosebit în cadrul Revolution Festival de la Timişoara şi a fost invitată să concerteze şi în cadrul festivalului EXIT, care va avea loc la Novi Sad, recitalul lor urmâns să se desfăşoare în 9 iulie pe scena Fusion. Biletele pentru concertul cu Burning Table şi Methadone Skies costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.