Se fac ANGAJĂRI la Spitalul Județean Timișoara. 150 de posturi, scoase la...

Se fac ANGAJĂRI la Spitalul Județean Timișoara. 150 de posturi, scoase la concurs în această vară. Ce se caută

0
DISTRIBUIȚI

judetean02_resize

Noi angajări la Spitalul Județean Timișoara. 150 de posturi vor fi scoase la concurs, în această vară, anunță Marius Craina, managerul celui mai mare spital din vestul țării. Se caută, în special, infirmiere și femei de serviciu.

„Din păcate, nu s-au ocupat posturile scoase la concurs în trecut pentru infirmiere și pentru femeie de serviciu. Am încercat să facem toate demersurile la cei care se ocupă de școlarizarea acestor categorii de personal.


Am luat legătura cu școlile respective urmând ca la scoaterea viitoare de posturi, care va avea loc în lunile iulie – august, să se prezinte la concurs pentru că este un sector extraordinar de important și dorim ca neapărat să acoperim și aceste posturi deficitare”, a explicat Marius Craina.

Potrivit managerului Spitalului Județean Timișoara, după deblocările de posturi din vara anului trecut, unitatea medicală a reușit să funcționeze în regim normal. „Spitalul a început să treacă pe linia de plutire. Ne dorim îmbunătățirea și creșterea numărului personalului, avem nevoie de mai mulți psihologi, terapeuți care să crească calitatea spitalului”, a mai explicat Marius Craina.

Spitalul Județean Timișoara are peste 1.100 de paturi, iar în acest moment, în cea mai mare unitate medicală din vestul țării lucrează peste 2.500 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.