Timişoara e pe hartă! Peste 12.000 de spectatori la prima ediţie Revolution...

Timişoara e pe hartă! Peste 12.000 de spectatori la prima ediţie Revolution Festival GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1904538370">

11113936_843349932380909_8155302782417769762_nCea de-a doua zi a festivalului Revolution organizat de creatorii celebrului EXIT din Novi Sad, a adus la Muzeul Satului din Timişoara o serie de artişti internaţionali care au oferit un spectacol pe cinste celor peste 7.000 de spectatori prezenţi. Timişorenii de la Methadone Skies au deschis programul scenei principale cu un recital ce a inclus piese din albumul lor Eclectic Electric. Binecunoscuta trupă Partibrejkers din Serbia a continuat ostilităţile pe scena Music Guru cu un concert de zile mari, ce a inclus şi cel mai mare hit al lor „Kreni prema meni”, melodie care a fost fredonată la unison de către cei aflaţi în faţa scenei. Suedezii de la Sabaton – unul din capetele de afiş ale festivalului Revolution – au adus la faţa locului un sound heavy metal de zile mari, iar printre cei care au asistat la acest eveniment s-au numărat şi fani veniţi din întreaga ţară pentru prestaţia lor. După ora 23, scena pricnipală a fost luată în primire de sound-urile electronice oferite de DJ Fresh, Modestep şi DJ Marky featuring Stamina MC. Pentru cei care au rezistat până târziu în noapte, la această scenă au mai fost prezenţi Mighty Boogie şi Elementrix. Unica trupă de surf rock din ţara noastră, Grave For Sale, a deschis ostilităţile la scena Xtreme Stage, cu un recital în care a apărut şi noua componentă a trupei, Robyn „Shenanigans” Grozoni. Printre trupele care au susţinut recitaluri la această scenă s-au mai numărat şi Putrid Blood, Thundersteel, False Reality sau Faceplant, recitalul acestora din urmă fiind urmărit îndeaproape şi de membrii trupei Implant Pentru Refuz. Sound-urile electronice au fost prezente şi pe scena Electric Apex, unde au mixat printre alţii Nusha, Eless, Marko Nastic şi germanul Ninetoes (creatorul celebrului hit Finder, printre altele). Revolution Festival a avut parte şi de scene dedicate muzicii reggae sau latino, iar pentru cei care au preferat distracţia la căşti a existat o zonă botezată Ghost Stage, unde spectatorii au avut parte de un „silent disco“ cu trei canale diferite şi proiecţii ale unor concerte din cadrul festivalului EXIT. Numărul spectatorilor prezenţi în a doua seară de Revolution Festival a fost şi mai mare decât cei care au venit în ziua de debut.

Conform organizatorilor, la prima ediţie a Revolution Festival au fost prezenţi peste 12.000 de spectatori, ceea ce reprezintă un succes absolut. Dincolo de cifre, festivalul Revolution are meritul că a pus Timişoara pe harta manifestărilor internaţionale de renume din întreaga lume. În altă ordine de idei, Revolution Festival a impus nişte standarde de organizare. Ceea ce înseamnă că de acum încolo, organizatorii locali de evenimente vor trebui să se ridice la aşteptările unui public, care a experimentat pe viu magia unui festival bine pus la punct.

 

 

3 COMENTARII

  1. ce gluma buna, festival bine organizat. cu un staf lipsit de experienta, unde 1 lucra si alti 4 stateau si se uitau ca prosti la bec, un singur loc pentru food, cozi interminabile si la bere si la mancare, regula desteapta de one time entry. FAIL fratilor FAIL

  2. Gheorghe, „festival bine organizat” face referire la evenimentul cultural. Ca sonorizare si totul a mers ceas. Partea cu mancarea si bautura in primul rand a apartinut de o firma loco. In al doilea rand eu unul am si baut fara coada, si am si mancat fara nu stiu ce coada. E adevarat nu mici sau gratare, acolo era coada. Pizza. A fost excelenta. Si petrecere mega faina.

  3. nu a fost perfect, dar comparativ cu ce s-a facut pana acum in Timisoara, evenimentul a fost f bine organizat – si parerea asta am auzit-o de la foarte multi.
    cei care sunt de o alta parere au tot dreptul la ea. exista insa si common sense!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.