Timişorenii, împotriva ideii lui Robu de a desfiinţa grădinile dintre blocuri. Ce...

Timişorenii, împotriva ideii lui Robu de a desfiinţa grădinile dintre blocuri. Ce plângeri a strâns preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu

3
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu 2

Planurile primarului Timișoarei, Nicolae Robu, de a desființa grădinile din jurul blocurilor din urbea de pe Bega, pentru ca spațiile respective să fie amenajate de firmele Rogera și Green City Andlif stârnesc nemulțumire în rândul cetățenilor. Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, a explicat la finele acestei săptămâni că în urma discuțiilor cu oameni din zona Cetate, Lipovei și Kogălniceanu a aflat că aceştia nu sunt de acord cu planurile edilului.


Vă reamintim că la predarea amplasamentului pentru reabilitarea străzii Podeanu primarul a anunțat că spațiile dintre blocuri vor fi reconfigurate pentru a cuprinde locuri de parcare pentru mașini și spații pentru relaxare, precum foișoare, urmând ca amenajarea spațiilor verzi să se facă de către specialiști.

„Nu mă raportez la firmele care au câștigat licitația pentru gestionarea spațiilor verzi. Eu mă raportez la modul în care s-a pus problema. Vreau să vă spun că acești oameni cărora nimeni nu le-a făcut nimic de 20 de ani, o parte din ei își întrețin corect aceste spații. Administratorii de blocuri au contractat firme specializate care vin și au grijă de zona lor. Nu pot să fiu de acord cu ceea ce spune domnul primar, care avertizează că oamenii nu pot să pună gard viu și să administreze aceste terenuri ca și cum ar fi ale lor, câtă vreme ele ar fi rămas altfel neîngrijite”, a spus Răducanu.

Mai mult, pesedistul a explicat că din ceea ce i-au spus oamenii, locatarii ar dori ca spaţiile verzi să fie amenajate în acord cu nevoile lor, temându-se că la apariția foișoarelor acestea ar putea fi ocupate de tineri care fac gălăgie sau mizerie, deranjând astfle inutil locatarii.

3 COMENTARII

  1. la pistal cu rrobu! sigur i-au spus ca se cultiva sfecla rosie intre blocuri si el nu primeste comision (in natura) sa-si vopseasca latele/pletele cu estompator ROSU, ca si unicul lui neuron ROSU, mostenire de la asc-pcr!!!

  2. Locuitorii din blocurile noastre carora nu le place sa aiba in fata blocului spatii verzi si nu le plac sa fie frumos..pentru ca trebuie sa munceasca sigur vor fi de acord cu noile propuneri ale domnului primar…..Dar mai avem citeva nedumeriri…..1….. Fiecare bloc are intabulat ca proprietate personala a blocului …acolo unde blocurile sunt proprietate personala….circa 200 m patrati proprietate personala a blocului (circa 5 m lungime pe toata lungimea blocului ) …..noile amenajari se vor face gratis de primarie sau trebuie sa plateasca propietari ca atunci este un lucru de discutat..??..2…Sa fiti siguri ca proprietarii nu vor fi de acord cu parcari sub geamul locuintelor…trebuie ca primaria sa respecte linistea si confortul oamenilor…… 3… Sunt multe..multe alte lucruri necesare pentru timisoreni innaintea acestei propuneri mai putin importanta,,,,, Va multumesc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.