Trei atracții turistice din vestul țării, în topul celor mai frumoase destinații...

Trei atracții turistice din vestul țării, în topul celor mai frumoase destinații de văzut în România FOTO

0
DISTRIBUIȚI

FESTIVAL - OPERA NIGHTS - CASTELUL CORVINILOR

Trei atracții din vestul țării, vizitate anual de numeroși turiști din țară și din străinătate, au fost incluse, recent, în top 30 al celor mai frumoase destinații de văzut în România. Clasamentul a fost realizat de site-ul tripadvisor.com, cel mai cunoscut portal de călătorii din lume.

În lista destinațiilor turistice din țara noastră recomandate de tripadvisor.com sunt incluse, printre altele, castele ca-n povești, parcuri, galerii de artă, muzee sau mănăstiri. Cele trei atracții turistice din vestul țării care apar în acest top 30 sunt Castelul Corvinilor din Hunedoara, Catedrala Mitropolitană din Timișoara și Sarmizegetusa Regia.

castelul-corvinilor

Despre Castelul Corvinilor din Hunedoara, un utilizator al portalului povestește că „dacă vrei să ştii cum a fost un castel în diferite momente ale istoriei, ăsta e cel mai bun loc în care să vezi aceste lucruri. Este un castel adevărat unde poţi vizita fiecare loc din interior şi unde sunt explicaţii perfecte pentru fiecare dintre obiective.


Dacă ai ocazia să vii aici, ar trebui să o faci”, potrivit Adevărul.

catedrala mitropolitana

În ceea ce privește Catedrala Ortodoxă din Timișoara, un alt utilizator al tripadvisor.com spune că „este unul din locurile pe care ar trebui să le vadă orice turist care ajunge în Timişoara. E unul din simbolurile oraşului. Din nefericire, dacă nu eşti parte a unui grup de turişti cu ghid, nu vei putea afla foarte multe despre istoria şi importanţa ei”.

Sarmizegetusa_Regia_-_Sanctuarul_mare_circular._(Zona_sacra)

„Multe de văzut dacă eşti pasionat de arheologie. Nu mergeţi vara când e foarte cald şi umezeală”, scrie un utilizator al platformei despre Sarmizegetusa Regia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.