Un tânăr de 26 de ani, cu probleme psihice, este căutat de...

Un tânăr de 26 de ani, cu probleme psihice, este căutat de familie UPDATE Tânărul a fost găsit mort

2
DISTRIBUIȚI

MIHAILA VLAD

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr de 26 de ani, dispărut de pe raza municipiului Lugoj. Vlad Constantin Mihăilă a plecat sâmbătă de acasă, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.70 metri, 65 de kg, păr negru tuns scurt, ochi căprui, prezintă un hemafion (pată de culoare roșie) extins pe toată jumătatea dreaptă a feței. La data dispariţiei tânărul era îmbrăcat într-un tricou vernil, blugi albaştri şi încălţat în pantofi sport, negri.

Poliția Timiș a demarat căutările.


Oamenii legii transmit că tânărul  suferă de anumite afecţiuni psihice.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Din păcate, trupul neînsulfețit al tânărului a fost descoperit luni după-masa, în jurul orelor 16.00, la aproximativ 300 de metri în aval de podul de cale ferată din zona străzii Timişoarei, plutind pe apele Timișului.

Conform cetateanul.ro, doi tineri care făceau baie la câteva sute de metri de pod l-au descoperit agățat de mal. Aceștia au și sunat la 112 și, spre stupefacția unuia dintre ei, acesta îl și cunoștea, petrecându-și copilăria alături de el la sat. Tânărul înecat avea îmbrăcăminte completă pe el, inclusiv telefonul mobil în buzunar, pe care a fost apelat de sute de ori în ultimele 48 de ore.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.