Aeroportul Internațional Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate neîntreruptă cu un...

Aeroportul Internațional Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate neîntreruptă cu un show aviatic de excepție. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

miting aviatic timisoara 2014 03_resize

Oficialii aeroportului bănățean speară ca spectacolul aviatic să devină o tradiție anuală, iar anul acesta evenimentul care va avea loc sâmbătă, 18 iulie, coincide cu aniversarea a 80 de ani de existență a AIT, sărbătoriți pe 17 iulie.

În cadrul „Timișoara Air Show”, care va începe la ora 9.00, vor putea fi urmărite evoluţiile piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române care vor face demonstraţii cu escadrila de elicoptere PUMA IAR 330, cu un avion CJ71 Spartan şi cu aeronave de vânătoare şi intercepţie.


Aeroclubul României va fi prezent cu formaţia Hawks of Romania, cu paraşutiştii din cadrul formaţiei Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand. La acestea se vor adăuga Iacării Acrobaţi care vor încânta spectatorii şi cu efecte pirotehnice, iar Formaţia Asalt îşi va demonstra îndemânarea pe cer.

De asemenea, cei prezenţi vor putea vizita o expoziţie de aeronave şi echipamente utilitare.

În ziua mitingului aerian, începând cu ora 8.30, RATT va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute de la Bastion la Aeroport şi retur.

Organizatorii Timişoara Air Show 2015, Aeroportul Internaţional Timişoara şi Statul Major al Forţelor Aeriene, se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.