Concert cu scop umanitar la Casa de Cultură a Studenţilor, în campania...

Concert cu scop umanitar la Casa de Cultură a Studenţilor, în campania „Zâmbeşte şi dă mai departe”. Cum poți ajuta și tu

0
DISTRIBUIȚI

pragudesusDuminică, 19 iulie, la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc un concert umanitar, derulat în cadrul campaniei „Zâmbeşte şi dă mai departe”, care îşi propune să o ajute pe Ramona, o tânără de 32 de ani, care suferă de cancer pulmonar.

În cadrul acestei campanii, membrii trupei Pragu’ de Sus au susţinut un concert în Deva, săptămâna trecută, în urma căruia s-au strâns peste 1.600 de euro. De această dată, la concertul din Timişoara vor evolua Pragu’ de Sus, Bogdan Racz şi Peregrinii.

La sfârşitul anului trecut, Pragu De Sus a împlinit zece ani de activitate.


Cariera trupei a început în anul 2004, odată cu primele apariții scenice și cu editarea primului material discografic, „Decupaj Sonor”. Înființată de Călin Bârcean, Costel Răsuceanu, Marian Draghia și Constantin „Bebe” Borozan, Pragu’ de Sus a rămas, timp de un deceniu în prim-planul vieţii muzicale timișorene. Repertoriul abordat cuprinde sute de piese din sfera folk-pop-rock, dintre care peste 30 sunt compoziții proprii. Solistul Călin Bârcean și Pragu’ de Sus au redeschis culoarele folkului în zona de vest a țării, prin apariții regulate și colaborări de durată cu artiști precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu (cu care s-a înregistrat piesa „Nimeni, nimeni” în 2009), Ducu Bertzi, Marius Bațu și alții. Proiectele trupei au atras și muzicieni timișoreni, Horea Crișovan fiind prezent pe ultimele două albume Pragu’ de Sus. Componenţa actuală a trupei este Călin Bârcean – voce, chitară, claviaturi; Paul Șufaru – chitară electrică, voci; Costel Răsuceanu – chitară bas, voci; Valentin Potra – tobe; Cosmin Bârcean – cajon, percuții.

Toate fondurile strânse la concertul programat duminică, la ora 19.00, vor fi donate Ramonei Moga, iar cei care nu pot ajunge la concert, dar doresc să ajute, pot face donații în următoarele conturi:

BANCA TRANSILVANIA -Deva
RO83BTRLRONCRT0298317201 (LEI)
RO33BTRLEURCRT0298317201 (EU)
Titular cont Moga Radu Dan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.