Concerte INCENDIARE și atmosferă de vis în Piața Victoriei. Cum s-au distrat...

Concerte INCENDIARE și atmosferă de vis în Piața Victoriei. Cum s-au distrat timișorenii în cea de-a doua seară de JazZTm FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-608184030">

jazz tm 2015 (6)

Spectacol de zile mari aseară, în Piața Victoriei, unde mii de timișoreni, fani sau nu ai genului muzical jazz, s-au strâns pentru a asculta artiști precum Ana-Cristiana Leonte sau The Ruff Pack. Dacă în jurul orei 20 piața era relativ plină ca într-o sâmbătă obișnuită, lucrurile s-au schimbat după ora 22 când perimetrul din fața scenei amplasate în fața Operei s-a umplut de timișoreni dornici de distracție. Fie că au prins un loc pe scaunele amplasate în fața scenei, că au stat în picioare, la terase sau unii chiar pe jos, iubitorii de muzică au avut parte de reprezentații pe cinste în cea de-a doua seară a JazzTm. Aflat la cea de-a treia ediție, festivalul organizat de municipalitate a fost un semnal că la Timișoara se poate și că publicul apreciază nu doar muzica de calitate, ci și super atmosfera creată de artiștii de renume mondial. Aproape de miezul nopții a urcat pe scenă Liv Warfield, formație creată de celebrul artist Pince, iar atmosfera s-a încins. Timișorenii au cântat, s-au distrat și s-au aplaudat singuri, la cererea solistei.

Dacă publicul a fost unul eterogen și seara a fost una nelipsită de incidente, dar plină de voie bună, cel mai mare fan al JazzTm a fost și el prezent la eveniment. Vorbim de primarul Nicolae Robu care a asistat la spectacole alături de fiica și soția sa. Spre deosebirea de seara precedentă când edilul timișorean a fost nemuțumit de faptul că Opera din Timișoara nu a fost iluminată, de acestă dată Robu nu a mai avut nicium motiv să nu se simtă bine.
“Este o seară minunată și aceasta a doua, sunt încântat să văd mii de timișoreni fericiți după reprezentațiile din Piața Operei. (…) Sunt convins că și mâine seară vom avea, din nou, spectacole excepționale ce ne vor încânta sufletul”, a declarat acesta. JazzTm va lua sfârșit în această seară, atunci când pe scenă vor urca Exit OZ, Guillaume Perret și Dianne Revees.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.