CONCURS PRESSALERT Câştigătorii biletelor pentru evenimentul Backyard Weekend UPDATE Veste bună din...

CONCURS PRESSALERT Câştigătorii biletelor pentru evenimentul Backyard Weekend UPDATE Veste bună din partea organizatorilor

2
DISTRIBUIȚI

backyardweekendDupă câteva ediţii reuşite susţinute la Bucureşti, evenimentul numit Backyard Weekend poposeşte pentru prima oară în Timişoara, la sfârşitul acestei săptămâni, la kilometrul 6, pe DN69 Timişoara – Arad, unde amatorii de party vor avea parte de  36 de ore de muzică non-stop, începând de sâmbătă 4 iulie, de la ora 17.00.

„În luminișul forestier, punem în joc deliciozități festival-chic, fie că sunt culinare, artistice sau muzicale. Pe timp de zi de vară, încingem cu gașca un turneu de volei, jonglăm plini de voie-bună cu fluturașul de badminton prin aer sau lansăm spre soare baloane supradimensionale de săpun, totul într-un peisaj forestier luxuriant. Legănându-ne între veselie dansantă și relaxare estivală, pentru două zile intrăm în jocul Backyard Weekend. Fie că sorbim cu poftă dintr-o limonadă fresh, lenevim în hamacele de sub umbrar sau încercăm să ajungem cu leagănul cât mai aproape de coroanele copacilor ca-n copilărie, pe 4 și 5 iulie ne bucurăm de vacanță ca niște copii în curtea din spate”, spun organizatorii acestui eveniment.

Sâmbătă, pe cele două scene ale evnimentului vor fi prezenţi Ame, Andrey Pushkarev, Golan, Ada Kaleh, Angel, Ulises, Vali Florea, The Upbeats, Emalkay, We are Creepz, Tudor, Mighty Boogie, Bia şi Kapno, urmând ca duminică la faţa locului să fie prezenţi Akua Naru, Deeproots & Tru-L, Paul Popa & Giuser, Atapy, Cristian Gherghely şi Punu.

Organizatorii evenimentului le-au oferit cititorilor PRESSALERT.ro trei invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment.


Cititorii PRESSALERT.RO care s-au înscris la newsletter-ul nostru, au intrat la tragerea la sorţi, care i-a desemnat drept câştigători pe Rus Florina Stefania, Andrei Nicolae şi Octavia Dudas. Câştigătorii vor beneficia de o invitaţie dublă la acest eveniment (fiecare dintre câştigători va putea intra cu încă o persoană la festival), pe baza unui act de identitate, prezentat la intrarea la festival.

Biletele sunt disponibile în avans la prețul de 39 de lei până pe 3 iulie, iar la intrare prețul va fi de 59 de lei pentru ambele zile de festival. Pentru acces în zona de camping, la prețul biletului se adaugă 10 lei/cort. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la acest eveniment.

UPDATE „Avem o super-veste pentru fanii înrăiți Akua Naru, al cărei concert, programat duminică seara, va închide festivalul! Începând de duminică, de la ora 13.00, vor fi disponibile la intrare și bilete de o zi, la prețul de 30 de lei”, au anunțat organizatorii.

backyard weekend

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.