Curtea de Apel Timișoara judecă astăzi contestația lui Nicolae Ioțcu la arestare....

Curtea de Apel Timișoara judecă astăzi contestația lui Nicolae Ioțcu la arestare. Când va începe procesul UPDATE 3 Decizia instanței VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

iotcu catuse

Curtea de Apel Timișoara va judeca astăzi contestația lui Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă pe 30 de zile. Ioțcu a fost prins în flagrant de DNA când primea mită 10.000 de euro pentru un contract legat de achizițiile de la Spitalul Județean Arad, după ce anterior a mai primit 35.000 de lei.


În timpul audierilor de la Tribunalul Timiș, președintele CJ Arad a susținut că nu a solicitat bani și nu a făcut trafic de influență.

Procesul este programat să înceapă la ora 10:00.

UPDATE 1 Nicolae Ioțcu a fost adus în sala de judecată legat cu aceeași pereche de cătușe de un alt inculpat. După ce a fost judecată prima contestație, judecătorul a ajuns și la dosarul lui Ioțcu.

UPDATE 2 Avocații lui Nicolae Ioțcu au susținut, ca și în fața Tribunalului Timiș, pe de o parte că nu există probe, iar pe de altă parte că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de trafic de influență. În ultimul său cuvînt, președintele CJ Arad a susținut că se declară de acord cu cele spuse de avocații săi. La ieșirea din sala de judecată, întrebat dacă regretă ceva din cele întâmplate până acum, Ioțcu a spus sec: „Nu!”

Instanța a rămas în pronunțare.

UPDATE 3 Curtea de Apel Timișoara a respins contestația președintelui CJ Arad, Nicolae Ioțcu, acesta urmând să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.