De ce rămâne Georgică Cornu în fruntea oamenilor de afaceri din Timiş,...

De ce rămâne Georgică Cornu în fruntea oamenilor de afaceri din Timiş, deşi este cercetat penal în mai multe dosare

1
DISTRIBUIȚI

GEORGICA CORNU01_resize

Apariție surpriză la conferința de presă organizată, ieri după amiază, de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș – președintele Georgică Cornu a venit la întâlnirea cu presa. Asta după ce, în ultima perioadă, a lipsit, fiind ocupat cu dosarele penale în care este anchetat penal, în special pentru infracţiuni economice.


„Nu am fost prea mult în faţă. Postul de preşedinte este mai mult onorific, de reprezentare. Am coordonat din spate activităţile camerei. Felicit colegiul de la CCIAT pentru cum a condus lucrurile”, a susţinut Cornu. Acesta nu are, însă, de gând să se retragă din funcţie. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă rămânerea lui în fruntea CCIAT, deşi este anchetat penal în mai multe dosare şi trimis în judecată în unul, nu afectează imaginea oamenilor de afaceri din Timiş, Georgică Cornu a răspuns „dar Ponta şi Dragnea nu afectează la guvern?”.

Florica Chiriţă, directorul general al CCIAT şi cea care a condus efectiv activitatea camerei, a prezentat principalele rezultate obţinute în primele şase luni ale anului – derularea unui amplu program de instruire a firmelor, promovarea internaţionalizării firmelor prin invitarea partenerilor din Serbia şi Ungaria la expoziţiile organizate, promovarea intereselor economice ale comunităţii de afaceri locale în străinătate. Implementarea proiectelor din fonduri europene reprezintă un alt obiectiv important al CCIAT, oferind ăn cadrul unora dintre proiecte servicii gratuite de formare profesională, consultanţă sau orientare în carieră. Trei proiecte importante au finalizate în primele şase luni ale anului, iar un altul a fost lansat – CASE, competenţe antreprenoriale sociale, scopul fiind acela de a dezvolta şi promova şapte structuri de economie socială, din care cinci în mediul rural.

1 COMENTARIU

  1. „Am coordonat din spate activităţile camerei”
    George, ai coordonat din spatele gratiilor CCIAT-ul, vai de capul nostru, un om care a furat statul a inselat o gramada de firme, se vrea un afacerist corect???? Nu pot sa cred ca avem asemenea indivizi la conducerea CCIAT. O fi bine????? – Nu prea cred !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.