MAGALOMANIE: primarul Nicolae Robu se laudă că a relansat producţia de tramvaie...

MAGALOMANIE: primarul Nicolae Robu se laudă că a relansat producţia de tramvaie din România. Când vor fi inaugurate oficial garniturile recondiționate

3
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 04

Este oficial: tramvaiele reabilitate vor ieşi pentru prima dată mâine pe străzile din Timişoara, însă nu vor fi introduse încă în circuit.

Dat fiind faptul că 8 iulie este Ziua Transportului Public, Regia Autonomă de Transport Timişoara a decis la iniţiativa primarului Nicolae Robu ca tramvaiele să fie inaugurate. Mai mult, bucuria primarului Nicolae Robu este nemăsurată astfel că acesta a anunţat că „vreau să vă spun că am dat nume acestor tramvaie, ele sunt un nou model de tramvai made in România.


Noi nu am ţintit aşa ceva când am demarat programul de reabilitare, dar am constatat că am făcut ca în România să se fabrice din nou tramvaie. Este un lucru excepţional, iată că cele două fabrici care au tradiţie în domeniul materilalului rulant de cale ferată au reuşit să producă acest tramvai numit Armonia”. Cele două tramvaie au fost reabilitate de Electroputere VFU Paşcani şi Astra Vagoane Călători.

Edilul şef a explicat că „tramvaiele au fost numite astfel pentru că au fost concepute ca specificaţii de funcţionalităţi într-un oraş al armoniei ca Timişoara”.

Mâine, timişorenii vor avea parte de o paradă a mijloacelor de transport în comun. Alaiul de tramvaie va porni din Piaţa Maria şi va fi constituit dintr-un vagon tras de cai, tramvaiele gemene, o platformă cu formaţia Peregrinii, tramvaiul nou şi vagonul restaurant. La ora 9.00 ansamblul se va deplasa înspre Catedrala Mitropolitană, iar la ora 9.15, tramvaiul Armonia va rămâne staţionat în zona Catedralei în vreme ce restul vor merge pe Bulevardul Regele Ferdinand. Timişorenii nu se vor putea plimba, însă, de mâine cu noile tramvaie. Mai exact, RATT doreşte să anunţe abia mâine data la care tramvaiele Armonia vor circula oficial pe şinele din Timişoara.

3 COMENTARII

  1. Parada le trebuie…sa vina sa vada cum circula tramvaiele,ca se sta cate jumatate de ora in statii intre tramvaie…pe canicula asta…sa nu mai vorbesc de cat sant de nesimtiti vatmanii…chiar ieri ne_a dat jos din tramvai o cucoana vatman si apoi a plecat singura mai departe,asta era pe linia 4 in Calea Buziasului pe la ora 14,pe o caldura infernala…iar in alta zi cand a plouat foarte tare,am stat in statia de Lidl tot la tramvaiul 4 cam jumatate de ora intr-o ploaie cu galeata…ca nu ai unde sa te ascunzi… si pt ca nu a venit nici dupa jumatate de ora tramvaiul ,mi-am sunat sotul sa vina cu masina…Primarul din Mertanul de la RETIM nu cred ca realizeaza cum se calatoreste in Timisoara anului de gratie 2015…parca santem in Africa sau in India…a reparat si el 2 tramvaie de o suta de ani si se mandreste cu asta ! In 3 ani de mandat a reusit marea performanta sa repare 2 tramvaie…si sa cheltuie banii obtinuti de celalalt primar pt cumpararea de tramvaie noi…pe studii de fezabilitate …pt fantasmele lui ! halal primar avem !

  2. Ba frate ba, da arata bine mancatias tramvaiele armonizate. Sunt chiar bune rau, azi merseram cu iele si merg de te ia darq. Da ba tataie, este bune astea romanesti cu cinstemii de euroi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.