MESAJE din partea politicienilor, după moartea subită a deputatului Gheorghe Ciobanu. Ce...

MESAJE din partea politicienilor, după moartea subită a deputatului Gheorghe Ciobanu. Ce transmit

0
DISTRIBUIȚI
Titu Bojin presedinte PSD Timis, Gheorghe Ciobanu deputat (1)
Moartea subită a deputatului Gheorghe Ciobanu a șocat întreaga lume politică din Timiș, mai ales că acesta nu era cunoscut ca având probleme de sănătate și era foarte implicat în cariera sa politică și în afaceri.


Politicienii din Timiș au început deja să transmită mesaje de condoleanțe pentru familia deputatului și să își exprime regretele pentru trecerea sa în neființă.
Conducerea PSD Timiș a transmis un comunicat de presă prin care transmite condoleanțe familiei Ciobanu. „Organizaţia  Judeţeană  Timiş  a  Partidului  Social  Democrat  transmitecondoleanţe familiei deputatului Gheorghe Ciobanu, decedat prematur în aceastădimineaţă. Gheorghe Ciobanu a fost un om politic extrem de activ, plin de entuziasm şiiniţiativă. Fără doar şi poate, plecarea lui dintre noi reprezintă o mare pierderepentru Partidul Social Democrat. În aceste momente extrem de dificile, suntemalături de familia şi apropiaţii deputatului Gheorghe Ciobanu. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în mesajul președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu.
„Primesc cu o profundă tristeţe vestea că domnul Gheorghe Ciobanu nu mai este printre noi. Cu toţii vom păstra amintirea unui prieten drag si a unui coleg de încredere în cadrul Partidului Social Democrat, dar şi a unui profesionist remarcabil, in solicitanta functie de deputat. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a transmis Titu Bojin, președintele Consiliului Judeţean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.