Muzicianul timişorean Teo Milea cucereşte şi Canada. Vezi cum le mulţumeşte fanilor...

Muzicianul timişorean Teo Milea cucereşte şi Canada. Vezi cum le mulţumeşte fanilor pentru susţinere

0
DISTRIBUIȚI

teomileaDupă ce recent muzicianul timişorean Teo Milea, care a reuşit să cucerească inimile melomanilor cu albumul său de debut „Pe clape albe … şi negre“, a anunţat că se mută definitiv în Canada, artistul are programat şi primul concert în Toronto, care va avea loc în data de 27 noiembrie.

„Va fi debutul meu în Canada şi un concert pe care îl aştept cu nerăbdare. Am primit o listă cu nu mai puţin de 827 de locaţii culturale din Toronto şi am început să le trimit muzica mea. Zilele trecute, am aplicat şi pentru Gallery 345, iar cei de acolo mi-au răspuns în 56 de minute la mailul meu, confirmându-mi faptul că mă invită să susţin un concert în 27 noiembrie.


E vorba de o galerie de artă serioasă unde booking-urile se fac pe un an înainte. Sunt foarte onorat pentru această invitaţie“, ne-a declarat Teo Milea. Până la mutarea lui definitivă în Toronto, artistul are parte de o vară cât se poate de fierbinte, ce include înregistrarea albumului de studio Open Minds, care va fi lansat la Filarmonica din Timişoara, în cadrul ultimului său concert – decocamdată – din România.

Respectându-şi tradiţia, artistul a cumpărat primul bilet pentru concertul din 1 octombrie de la Timişoara. „Am cumpărat din nou primul bilet pentru concertul din 1 octombrie pe care o să-l fac cadou unei prietene din Bucureşti, care vrea să vină la acest recital. Începând de anul vitor, vreau să pornesc o nouă tradiţie. În fiecare an de ziua mea, voi susţine un concert fără onorariu, pentru unul din fanii mei. Acţiunile astea sunt un fel de mulţumesc pentru fanii mei, care m-au susţinut şi m-au ajutat în cariera mea“, ne-a mai declarat Teo Milea.

După apariţia albumului săui de debut, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară cât şi în străinătate. După ce anul trecut, compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul timişorean are parte recent de o nouă recunoaştere, câteva din piesele lui fiind incluse în playlist-ul radioului Clasical One din Paris.

Biletele pentru lansarea discului „Open Minds”, care va avea loc în data de 1 octombrie, la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, se găsesc deja la Caseria Filarmonicii Banatul, preţul acestora fiind 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.