O nouă PROMISIUNE marca Robu: timişorenii vor avea opt terenuri multifuncţionale pentru...

O nouă PROMISIUNE marca Robu: timişorenii vor avea opt terenuri multifuncţionale pentru a practica sport. Unde vor fi amplasate şi în ce stadiu este proiectul

1
DISTRIBUIȚI

INAUGURARE SALA DE SPORT A UNIVERSITATII 33_resize robu

După ce vreme de trei ani de zile timişorenii iubitori de mişcare au avut mult prea puţine spaţii în care să practice sport, primarul Nicolae Robu a reluat astăzi una din promisiunile sale din campania electorală. Acesta a anunţat că au fost comandate studiile pentru realizarea a nu mai puţin de opt terenuri de sport din cele 20 promise. „În aceeași abordare pentru a crea posibilități de practicare a sporturilor am dat dispoziția ca toate școlile să lase liber accesul la bazele lor sportive după încheierea activităților școlare. Se respectă prevederea, deşi la început au fost câteva disfuncții”, a explicat edilul.


Robu susţine că deteriorările cauzate de folosirea excesivă a terenurilor vor fi remediate din banii primăriei, însă de stricăciunile produse în mod voit de persoane vor rămâne cel mai probabil în sarcina şcoilor care vor scoate bani din bugetul propriu pentru reparaţii.

Edilul a mai adăugat şi că „valoarea contractului pentru opt din cele 20 de terenuri este de 44.000 de lei fără TVA. Locaţiile unde se vor amenaja cele opt terenuri sunt bulevardul Corneliu Coposu, Calea Bogdăneştilor, Academician Remus Răduleţ, Aristide Demetriade, strada Avram Imbroane, strada Zefirului, Holdelor şi Ioan Stanciu”.
Vizavi de detaliile tehnice, edilul a precizat că „un teren va avea dimenisiunea de 24 pe 42 de metri şi suprafaţă de 1008 mp. Terenul va cuprinde dotări pentru mini fotbal şi handbal respectiv câte două porţi pentru fiecare sport, două coşuri de baschet, două coşuri de baschet pentru copii, cinci bănci şi patru coşuri de gunoi”.
Pentru a preveni stricăciunile, terenurile vor fi împrejmuite. Edilul a admis că municipalitatea nu are suficienţi bani pentru a realiza toate cele 20 de terenuri şi că nu mai speră să primească bani de la Bucureşti, dar că odată lămurită lista cu obiective care pot fi finanţate din bani europeni mai multe proiecte promise vor intra în execuţie cu bani de la bugetul local. Termenul de execuţie a documentaţiei este de patru luni de zile, deci conform spuselor lui Robu, construirea terenurilor va începe din iarnă.

1 COMENTARIU

  1. Pentru reducerea substantiala a traficului prin partea de sud est a orasului de ce nu se gandeste primaria sa asfalteze drumul dintre cartierul Plopi si podul nou din Ghiroda, in felul acesta asigurandau-se descarcarea a o buna parte din traficul mic din aceasta parte a orasului? De ce sa asteptam ani pentru centura cand putem deja aplica niste mici solutii foarte ieftine pentru a ne usura viata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.