Oamenii străzii fac legea în Timişoara. Ce au găsit poliţiştii locali la...

Oamenii străzii fac legea în Timişoara. Ce au găsit poliţiştii locali la un control în zona Traian GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1262273652">

dacilor7

Persoanele fără adăpost le dau din nou bătăi de cap cetăţenilor din urbea de pe Bega. Recent, mai mulţi locatari din zona Traian au solicitat sprijinul Poliţiei Locale, deranjaţi fiind de faptul că mai mulţi ţigani s-au instalat abuziv într-o clădire istorică.

„Ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor care locuiesc în zona Traian, polițiștii locali au acționat în această perioadă pe strada Dacilor nr. 3, unde se află un imobil din categoria clădirilor istorice, aflat într-o avansată stare de degradare, unde mai multe persoane locuiesc acolo ilegal și produc disconfort prin faptul că depozitează deşeuri, locaţia devenind un adevărat focar de infecţie. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat că imobilul respectiv, format din casă și curte, aparţine societăţii comerciale Caractere SRL, administrată de un cetăţean italian, care nu se află în România. Cinci cetăţeni de etnie rromă din categoria celor fără adăpost locuiesc fără forme legale în imobil, iar in urma legitimării acestora s-a constatat că au vârste cuprinse între 23 şi 63 de ani şi domicilii în localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Atât ţiganii cât şi proprietarul clădirii au fost amendaţi. Dacă vrea să scape de ţiganii care locuiesc în imobilul său, proprietarul va trebui să ceară sprijinul forţelor de ordine. Pe lângă asta, italianul va fi nevoit să starteze şi lucrările de întreţinere a clădirii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.